Freshwave2024: Konferencija za medije otkrila mnogo!

 Freshwave2024: Konferencija za medije otkrila mnogo!

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala održaće se na banjalučkoj tvrđavi Kastel, od 1. do 3. avgusta, a na danas održanoj konferenciji za medije otkriveni su i drugi detalji!

Akcenat ovogodišnjeg Freshwave-a stavljen je, pored izvođača i festivalskih bina i na do sada najveći i sadržajno najupotpunjeniji i pri tome potpuno besplatan festivalski kamp, koji će na levoj obali Vrbasa uz tvrđavu Kastel, od srede 31. jula do nedelje 4. avgusta, biti ovoren za posetioce festivala.   

Iako je iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima,  dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda, a prvi talas izvođača dolazi sa Live bine, koja je u proteklim godinama zabeležila najveći rast broja posetilaca. Who See, Cunami Flo, Z++, Hiljson Mendela, Grše, Vojko V. samo su mali nagoveštaj onoga šta nas očekuje na Live bini ovog leta na Kastelu! 

Freshwave će i predstojećeg leta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za saradnju različitih formalnih i neformalnih kulturnih nosilaca i udruženja na različitim nivoima. U tom smislu Freshwave u saradnji sa sarajevskom organizacijom Garden of Dreams realizuje projekat Dani Evrope u okviru kojeg će na tvrđavi Kastel 11. maja biti organizovan cijelodnevni događaj na kojem će nastupiti čuveno francusko legendarno DJ ime – OXIA.

Nakon uspešno ostvarene saradnje sa Serbia Creates platformom tokom prošlogodišnjeg izdanja festivala, kada su upravo izvođači sa ove platforme otvarali program festivala, ove godine produbljujemo saradnju na način da postajemo spona domaćih artista sa ovom platformom, a publici Freshwave festivala priliku da se predstavi imaće još više regionalih izvođača. 

Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i ovog leta od 1. do 3. avgusta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje. 

EARLY BIRD NOTE: Prvi talas ulaznica, po najpovoljnijoj ceni u ograničenom broju, biće dostupan već od petka, 19. aprila. Po prošlogodišnjoj ceni Early Bird trodnevne ulaznice prodavaće se za 60KM, odnosno za 90KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Ulaznice će biti dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba.

Avatar photo

Autor: Igor