Mladen Tomić dolazi u Maximus spremniji nego ikada!

 

Njegova reputacija kao nadmoćnog DJa postala je globalna, odavno preko granica BiH, onoga trenutka kada je međunarodne klabere sve više počeo da privlači njegov očaravajući spoj techno i tech house tonova sa hipnotičkim bitovima.

Mladen Tomić, u subotu, 4. jula dočaraće posjetiocima Maximusa zbog čega ga svrstavaju u red najuticajnijih DJ – eva sa ovih prostora. Niz visokih izdanja i remixa za najveće techno umjetnike zacementirao je Mladena na vrh piramide, dobivši priznanje za svoje trake, kao i DJ setove, nastupajući na najboljim partijima u Evropi, Americi i Kanadi, kao i na najvećim svjetskim festivalima: Miami WMC 2013, Exit, Kazantip, Stereo Sunday, Soul Tech, ADE Amsterdam, Refresh.

Karijeru je započeo 1999. godine udruživši se sa kolegom Sinišom Tamarnovićem, promovisajući žurke i događaje u Banja Luci. Ne puštajući prašinu na svoje genijalne ideje, Mladen i Siniša napravili su etiketu Night Light Records. Dobivši podršku od kolega kao što su: Dubfire, John Acquaviva, Richie Hawtin, Popof, Umek, Adam Beyer, Monika Kruse, Mauro Picotto i mnogi drugi, te izdajući za etikete kao što su: Sci + Tec, 1605, Terminal M, Suara, Octopus, Definitive Recordings, Form, 100 %, Pure, kreće Mladenova ekspanzija. Njegovi najpopularniji trekovi, uključujući: Before Sunset, Front Pocket, Dance of Shadows, Physical Level, In the Corner, Tangas, Day in Barracuda, Lady in the house, Floor Mover, Into the Game, Singer – našle su se na najvišim pozicijama u najboljim svjetskim elektronskim muzičkim prodavnicama.

Radio je veoma uspješne remixe za svjetske zvijezde kao što su: Mauro Picotto, Sebastien Lager, Christian Varela, Stefano Noferini, da bi se 2012. godine našao na vrhu Beatport techno top 100 liste sa hitom Front PocketTo su samo neki od razloga zbog čega trebate biti dio velike techno žurke u Maximusu 4. jula.

Domaća podrška Aleksandar Grum/minim.all, moira, authentic pew. U njegovom setu posjetioci Maximusa imaće priliku da čuju i trake sa novog albuma na kom intezivno radi u proteklih par mjeseci, riječ je o Redial Tone projektu. “Imam čast da dijelim DJ pult sa producentom koji je tražen i cijenjen širom svijeta, Mladenom Tomićem, prvi put do sada” –kaže Aleksandar Grum, ne krijući zadovoljstvo zbog njihovog susreta u areni diskoteke Maximus.

Vremena za upad na žurku još uvijek imate. Cijena ulaznice sve do vemena kada se kazaljke poklope iznosi 3 eura, a nakon toga 6 eura. Ne propustite veliki subotnji rejv. Dobrodošli u Maximus!

Avatar photo

Autor: Igor