Misteriozni dvojac Bang La Decks ove subote u Beogradu!

 

Napopularniji grćki house duo „Bang La Decks“ stiže u Beograd ove subote 4. jula, kada će ponovo nastupiti u prijatnom ambijentu „Bašte kod Juge“! Vremenska prognoza najavljuje toplo veče bez padavina, a žurka počinje već od 22h.

Iza imena „Bang La Decks“ stoje dvojica misterioznih producenata i DJ-eva, a ovaj dvojac na sve svoje nastupe dolazi – pod maskama! Ova taktika pomogla je da se akcenat baci upravo na kvalitetnu muziku, a to je ono najbolje što „Bang La Decks“ imaju da ponude. Njihovi hitovi poput „Kuedon“ i „Utopia“ dugo vremena su vladali evropskim top-listama, a u zbiru imaju više od 24 miliona pregleda na YouTube-u! Posle sjajnog nastupa na otvaranju letnje sezone, Bang La Decks se vraćaju u Baštu kod Juge ove subote 4. jula, a žurka počinje već u 22h. Ulaz je sobodan.

„Bašta kod Juge“ se nalazi na Zemunskom keju na platou hotela Jugoslavija na strani okrenutoj ka vodi i predstavlja pravu oazu za slučajne i namerne posetioce u vrelim letnjim danima. Svakog dana posle 14h, hotel „Jugoslavija“ baca senku zaklanjajući baštu od sunca i tako pravi prijatan ambijent za ispijanje letnjih koktela i lagani obrok. Večernji ambijent ovog bar-restorana uz odlične svirke i sjajne DJ nastupe jeste ono po čemu je „Bašta kod Juge“ najpoznatija.

Avatar photo

Autor: Igor