Objavljena satnica Serbia Wonderland Festivala

 Objavljena satnica Serbia Wonderland Festivala

 

Dvodnevni Serbia Wonderland spektakl, koji se po drugi put održava pod otvorenim nebom, uz podršku Heinekena, počinje sutra, na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrdjavi. Kapije festivala otvaraju se u 20:30 i tada kreće muzički program na terenima KK Partizan, koji će trajati sve do jutra.

Pored najveće zvezde I legende festivala Paul Van Dyk-a, organizatori su doveli u okviru bogatog muzičkog programa kvalitetna EDM imena, koji su po svojoj muzici i nastupima poznati svetskoj festivalskoj publici koja je imala prilike da ih sluša na događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a itd.

Posetioci će svoje omiljene izvođače imati priliku da čuju po sledećem rasporedu:

2.jul 

Pessto: 20:30

Showbiz: 22:00

Zap Me Strobe: 23:30

PAUL VAN DYK: 01:00

Ikerya Project: 03:00

Code Black: 04:00

3.jul

Matalive b2b Stereo Republic: 0:30

Cavin Viviano b2b Rosske: 22:00

ORIJAN NILSEN: 00:00

DANNIC: 01:30

MARLO: 03:00

Cyber: 04:30           

Kalemegdan će u četvrtak i petak biti pretvoren u magičnu zemlju čuda, a brojni zanimljivi korneri, pirotehnika i specijalni efekti upotpuniće festivalsku atmosferu. Očekuju se i brojni posetioci iz zemalja regiona, a za dva dana trajanja festivala čak 5 headlinera i 9 domaćih rezidenta predstaviće se Beogradskoj publici.” – kazu iz Jungle Tribea.

Ulaznice za festival su u pretprodaji na blagajnama “Eventima” kao i u prostoriji agencije “Jungle Tribe” u Gospodar Jevremovij 49 u Beogradu, a mogu se u pretprodaji kupiti po ceni od 2300 dinara za oba dana, odnosno 1800/1500 dinara za jedan dan festivala.

Više informacija o festivalu možete pronaći na sledećim linkovima:

http://www.serbiawonderland.com/sr i https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.