Objavljena satnica Serbia Wonderland Festivala

 

Dvodnevni Serbia Wonderland spektakl, koji se po drugi put održava pod otvorenim nebom, uz podršku Heinekena, počinje sutra, na jednoj od najlepših lokacija u gradu, Beogradskoj tvrdjavi. Kapije festivala otvaraju se u 20:30 i tada kreće muzički program na terenima KK Partizan, koji će trajati sve do jutra.

Pored najveće zvezde I legende festivala Paul Van Dyk-a, organizatori su doveli u okviru bogatog muzičkog programa kvalitetna EDM imena, koji su po svojoj muzici i nastupima poznati svetskoj festivalskoj publici koja je imala prilike da ih sluša na događajima poput Tomorrowland-a, Ultra Music-a itd.

Posetioci će svoje omiljene izvođače imati priliku da čuju po sledećem rasporedu:

2.jul 

Pessto: 20:30

Showbiz: 22:00

Zap Me Strobe: 23:30

PAUL VAN DYK: 01:00

Ikerya Project: 03:00

Code Black: 04:00

3.jul

Matalive b2b Stereo Republic: 0:30

Cavin Viviano b2b Rosske: 22:00

ORIJAN NILSEN: 00:00

DANNIC: 01:30

MARLO: 03:00

Cyber: 04:30           

Kalemegdan će u četvrtak i petak biti pretvoren u magičnu zemlju čuda, a brojni zanimljivi korneri, pirotehnika i specijalni efekti upotpuniće festivalsku atmosferu. Očekuju se i brojni posetioci iz zemalja regiona, a za dva dana trajanja festivala čak 5 headlinera i 9 domaćih rezidenta predstaviće se Beogradskoj publici.” – kazu iz Jungle Tribea.

Ulaznice za festival su u pretprodaji na blagajnama “Eventima” kao i u prostoriji agencije “Jungle Tribe” u Gospodar Jevremovij 49 u Beogradu, a mogu se u pretprodaji kupiti po ceni od 2300 dinara za oba dana, odnosno 1800/1500 dinara za jedan dan festivala.

Više informacija o festivalu možete pronaći na sledećim linkovima:

http://www.serbiawonderland.com/sr i https://www.facebook.com/serbiawonderlandfestival

Avatar photo

Autor: Igor