Mladi u Beogradu vole TECHNO! Preko 3000. ljudi na French Kiss Extatic Tehno žurci!

 

Pred više od tri hiljade ljudi, smenjivali su se domaći majstori tehno zvuka, dok su redovi na ulazu bili siguran znak da je ovo žurka za koju se tražila karta više.

French Kiss Extatic Tehno opravdao je ranije najave da će biti najbolji događaj u gradu, što se svakako moglo očekivati zahvaljujući sjajnom line up-u.

Veče je otvorio DJ dvojac Phill & Dansmore, koji je brzo zagrejao najodaniju publiku, pristiglu odmah nakon otvaranja kapije. Nakon njih na binu se popeo duo Calavera & Manya, koji su svojim tehno melodijama pokrenuli odličnu atmosferu.

Čuveni Marko Milosavljević je svojim vrhunskim setom, doveo publiku do potpune tehno ekstaze, a u istom ritmu održao ih je i Speedy, još jedan veliki predstavnik beogradske tehno scene.

Do ranih jutarnjih sati đuskalo se uz dinamične mikseve Vida Marjanovića, zbog kojih publika nije želela da napusti prostor Depo Magacina.

Iz organizacije kažu da su prezadovoljni odzivom publike i obećavaju još sličnih dešavanja, za koja se spekuliše da bi kao mesto održavanja mogla imati najatraktivniju lokaciju u gradu- tvrđavu Kalemegdan.

Avatar photo

Autor: Igor