Nakon 4 godine Faithless ponovo na sceni

 

Za sve vas koji ste ikada svoje telo u lelujavim talasima cimali na jedan od najvećih dance hitova koji se u velikom plimnom talasu prelio preko svih svetskih podijuma, Insomniju, stiže fenomenalana vest. 

 

Na 20 godišnjicu postojanja grupe London ugošćuje legendarnu elektronsku ekipu u velikom novom live showu, iako su detalji još uvek zamotani u veo tajne jer na njihovom webu stoji samo štura informacija: “Na jednom od londonskih ikoničkih lokaliteta na otvorenom, ovaj poseban headliner perfomans donosi band u njihovom najboljem elektrificirajućem izdanju”.
 

Grupa koju vode Maxi Jazz i Sister Bliss objavila je da svako kreće svojim putem 2011. nakon što je 16 godina harala scenom stvarajući house himne za sve generacije.
 
Iako se čini da će ovaj event biti samo izlet u reminiscenciju moglo bi se desiti da energije sa rasplesanih, ekstatično raspoloženih podijuma povodom povratka, probude neke stare duhove dobre energije i okrenu peščani sat još jednom kako bi Faithless ispočetka suvereno zaseo na sam vrh festivalskih lineupa, kako i priliči bandovima zaslužnim za proliferaciju samog žanra širom sveta.
 
Možda još ne možemo ponuditi detalje, ali svakako vam možemo nabaciti misteriozni trailer najave ovog divnog povratka i verovati u one koji vere nemaju.
 
 
Izvor: Klubskascena
 
 
Avatar photo

Autor: Igor