MOONDANCE FESTIVAL 2018 – Objava datuma i ulaznica!

 

Najomiljeniji regionalni underground techno festival – Moondance, objavio je datume za svoje šesto izdanje!

9.,10. i 11. avgusta 2018. godine trogirska kula Kamerlengo ponovo će postati centar techna u ovom delu Evrope. Tokom tri noći festival će predstaviti neke od najboljih svetskih, regionalnih i lokalnih underground techno DJ-eva, live izvođača, video artista kao i muzičkih predavanja. Ukupno će nastupiti više od 40 izvođača.  

Pored datuma predstavljamo vam i prvog potvrđenog headliner-a. Reč je o najboljem svetskom live actu – umetniku koji radi pod imenom KiNK!

KiNK poznaje mašine u dušu i radi improvizacije sa njima. Često radi od ničega pripremljenog ‘from the scratch’, a muzički balansira između housea i techna sa velikim uticajem Detroita. Osim vlastite produkcije remiksovao je i mnoge face“, izjavio je direktor festivala Pero Brčić, dodajući da uskoro slede objave i ostalih izvođača.

Kako zvuči KiNK-ov live set poslušajte OVDE.

Važno je napomenuti da je u prodaju pušten ograničen broj ‘early bird’ ulaznica za posjetioce iz regiona. Moondanceri svoje ulaznice mogu kupiti na Ticketshop.hr.

https://www.ticketshop.hr/hr/e/moondance-festival-2018/1529/

Moondance festival predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umetnosti, edukacije i zabave te se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom kao i jedinstvenim ambijentom srednjovekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Podsećamo da ‘Road To Moondance’ turneja počinje 18. novembra 2017. godine u Mikser House, u Sarajevu, kada će po prvi put u BiH nastupiti Oliver Deutchman iz Nemačke.

 

Avatar photo

Autor: Igor