Kragujevac slavi SRPSKU NOVU GODINU uz JAY LUMENA!

Šumadija Fest Kragujevac u saradnji sa Garage Reunion organizuje doček Srpske Nove godine i tim povodom nam u goste dolazi Jay Lumen, techno producent i DJ koji spada u najtraženija imena današnjice.

Osnivač je Footwork Records-a, a redovno izdaje i za najpoznatiju svetsku etiketu Drumcode, a izdavao je trake i za Saved, 100% Pure, Cadenza i Octopus Records. Ostvarivao je saradnju sa velikim svetskim zvezdama kao što su Green Velvet, Sasha Carassi, Harvey Mckay, Gary Beck, Popof, Wade, Roberto Capuano i mnogi drugi. Lumenova muzika se redovno vrti na globalnim svetskim radio stanicama u mnogim zemljama uklučujući BBC Radio 1, Annie Mac i Pete Tong’s radio show.

Za tri neverovatne godine, od 2013. do 2015. godine, Lumen je osvojio je prestižne nagrade kao što je nagarada za “Underground DJ Of The Year” na “Ballantine’s Music Awards”-u. U 2014. je rangiran kao treći najprodavaniji producent na Beatport-u u kategoriji tech-house, i deseti u kategoriji techno. U 2015. je bio broj 2 na Beatport-u u Techno kategoriji za najprodavanijeg te godine. Zatim, u 2015. godini Lumen ostvaruje 26. mesto u Resident Advisor’s “DJ Charted” artist.

Nastupao je na najpoznatijim festivalima i klubovima širom sveta uključujući Space (Ibiza nightclub), BPM Festival, Club Space u Majamiju, Digital Dreams Music Festival, EL Row – Barselona, Tresor, Sónar, Ministry of Sound, Amsterdam Dance Event, Detroit Electronic Music Festival Afterparty, Balaton Sound to Mystic Garden u Amsterdamu i mnogi drugi.

Ovo će biti njegov prvi nastup u centralnoj Srbiji i drago nam je da imamo privilegiju da u tome budemo prvi.

PRVOG novembra startovala prodaja karata po poklon ceni od 300 dinara za najbržih 100kupaca. Poklon cena važi do 15.novembra ili do isteka zaliha, a karte se mogu kupiti u svim poslovnicama WinWin-a i na sajtovima www.ddtickets.rs i www.sumadijafest.com . U Kragujevcu se karte mogu kupiti u kafe klubu Nemam Ve De. Uskoro ćemo objaviti sve detalje u vezi nastupa…

Za vise informacija posetite zvanican event klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor