HARD CODE: Požurite – još samo danas karte po promo ceni!

Ako želite da po staroj ceni nabavite ulaznice za techno događaj sezone u Beogradu – bolje požurite!

Još samo danas ulaznice za Hard Code Weekend, koji će u Beogradu okupiti najbolje što svetski techno u ovom trenutku može da ponudi, moći će da se kupe po promo ceni.

Poslednja prilika da karte nabavite po ceni od 600 za prvi, 800 za drugi i 1.200 dinara za komplete za oba dana su ponedeljak (06.11) i utorak (07.11).  Karte se mogu kupiti u svim Win Win radnjama u Srbiji kao i putem sajta www.ddtickets.rs. Ulaznice će od srede koštati 800 za prvi, 1.000 za drugi dan, dok će cena kompleta biti 1.400 dinara.
 
Dvodnevni Hard Code techno maraton će se održati 10. i 11. novembra u Hangaru Luke Beograd. Teško je odlučiti koga sa lajnapa prvo izdvojiti, ali svakako je da mlada techno zvezda Dax J trenutno ima najveći hype! Još uvek se prepričava njegov supermoćni nastup na Exitu, a u Beograd nam dolazi pravo sa zatvaranja čuvenog festivala Mayday!
 
A tu su i dva čoveka čija imena su zlatnim slovima ispisana u techno istoriji –  autentični techno panker Dave Clarke i britanski mastermind Luke Slater, koji dolazi kao jedan od najtraženijih svetskih live act-ova – Planetary Assault System (PAS)!
 

I ostatak ekipe izaziva veliko poštovanje svakog iskrenog techno fana. P.E.A.R.L. jedno od viđenijih lica Berghainu i Tresoru će nam se takođe predstaviti u live varijanti, isto kao i jedan od mastera live act-a Christian Wunsch. I za kraj, intrigantni Black Asteroid, koji je svoj put do techno sveta pekao kroz saradnju sa Depeche mode i legendarnim Prince, a na svom novom albumu je sarađivao sa Chris Liebing-om. Domaća podrška su Luka Concrete, Kobaya, Speedy i Marko Milosavljević. 

 
 
 
PRICE TILL TUESDAY – NOVEMBER 7th
 
 
Day 1 (10th Nov. ) – Dave Clarke & Christian Wünsch (live) & Black Asteriod & Luka Concrete &  Kobaya (600 RSD)
 
Day 2 (11th Nov. ) – Luke Slater (PAS live) & Dax J & P.E.A.R.L. (Live) & Marko Milosavljević  & Speedy (800 RSD)
Day 1 & Day 2 – 1200 RSD
 
PRICE FROM WEDNESDAY – NOVEMBER 8th
 
Day 1- 800 RSD
Day 2 – 1000 RSD
Day 1 & Day 2 – 1400 RSD
 
 
Avatar photo

Autor: Igor