Ples zombija u Hangaru!

 

U subotu koja je za nama, u Hangaru kod Luke Beograd na jubilarnom, desetom Halloween maskenbalu, okupilo se skoro 2000 kostimiranih ljudi.

Go2 Halloween je ove godine uspešno obeležio svoj deseti maskenbal, autentičnu žurku maskiranih, koju iz godine u godinu poseti od 1500 do 3000 kreativaca. U noći punog meseca zastrašujućoj atmosferi doprineli su jezivo dobri zvuci najpopularnijih regionalnih i domaćih izvođača elektronske muzičke scene. Noć je započeo DJ Anjel, grčki DJ i producent koji već drugu godinu zaredom rado pušta na najvećem maskenbalu u Srbiji. Nakon njega, DJ pult preuzeli su Aleksandra Duende u timu sa Rudhamanom, zatim Nexie i Oysha, DJ za kojeg se slobodno može reći da je rezident Halloween žurke, upravo iz razloga što je 10 godina neizostavan deo line up – a. Na bini su se našli i Peter Portman, bosanskohercegovački DJ Mladen Tomić, a veče je priveo kraju Andrew Meller, tvorac čuvenog remixa Underworld numere „Born Slippy“.

Ove godine Halloween ekipa odlučila je da se udruži sa televizijom FOX i u Hangaru napravi pravu zombi apokalipsu, zasnovanu na jednom od najpopularnijih, svetskih TV serijala o hodajućim mrtvacima – „The Walking Dead“. S toga, posetioci su imali priike da upotpune svoj provod brojnim aktivacijama koje su usko bile vezane sa zombijima. Imali ste prilike da svom snagom bejzbol palicom udarite viseću glavu zombija u „Swing like Nega“ kutku, da se fotkate u „Zombie mirror“ photo booth – u, osvojite po koju poslasticu ukoliko pronađete uz pomoć UV lampe zaražene zombi virusom, a oni neustrašivi su mogli i da iznajme zombija i prošetaju ga ili slikaju se sa njim za simboličnu svotu novca koja je prikupljana u humanitarne svrhe.

Već nekoliko godina zaredom Akademija za estetiku i kozmetologiju „Purity“ takođe doprinosi samom maskenbalu time što svakog posetioca koji to želi našmika i pretvori u željeno biće noći. I ove godine, učestvovaće u žiriju izbora za najbolju masku godine, a o samom takmičenju i glasanju moćete da se informišete putem zvanične Facebook stranice Go2 Halloweena na kojoj ttakođe možete videti fotke kako je to izgledala zombi apokalipsa na Go2 Halloween i FOX način:

https://www.facebook.com/Go2.Halloween.Maskenbal/

 

Avatar photo

Autor: Igor