MOONDANCE FESTIVAL OBJAVIO KOMPLETAN LINE-UP!


Moondance festival objavljuje line up po danima, kompletiran sa regionalnim izvođačima, te nove informacije o dnevnim i grupnim ulaznicama!

Prvo veče festivala, u četvrtak 9. avgusta od 21sat na bini kule Kamerlengo u Trogiru nastupiće već najavljeni headlineri Eduardo De La Calle, Francesco Tristano live i KiNK live. Kao uvod u  prvo veče nastupiće Bebetto, Jan Kinčl, Juri Paik, Tome R i Pero FullHouse.

Drugo veče podij će zagrijati Avoid, Filip Xavi, Ivan Komlinović live, DJ Jock, Edy C i Skeptik, nakon kojih slijede headlineri Rødhåd, Radio Slave i Monoloc live.

Uvertiru u finalno veče, 11. avgusta usaradnji sa berlinskim Tresorom, prije nastupa headlinera Jonasa Koopa, K – Handa, The Analogue Cops-a live i Handmadea odradiće italijanski duo Steve Murphy i DJ Octopus.

Organizatori festivala ističu da je danas počela prodaja dnevnih i grupnih regionalnih ulaznica po posebnim cenama! Dnevne ulaznice za posetioce iz regije u pretprodaji koštaju: Četvrtak (9. avgust)- 130 KN, petak (10. avgust) – 180 KN i subota (11. avgust) – 130 KN!

Grupne ulaznice dolaze u paketu (4 kupljene + 1 gratis), koštaju 249 KN i vrijede samo za trodnevnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice možete kupiti putem sajta Ticketshop.hr.

Link za regionalne ulaznice: TICKET

C:\Users\Korisnik\Documents\Moondance\Moondance 2018\Dizajn\Moondance 2018 poster b1, Instagram, FB\Moondance 9-11_08_18 instagram.jpg

SAMO NAJBOLJI SASTOJCI!

Ovogodišnji line-up predstavlja crème de la crème underground techna:

DYSTOPIAN night – jedan od vodećih elektronskih brendova koji uključuje produkcijsku kuću, booking agenciju i izvođače, po prvi put nastupa na Moondance Festivalu gdje će predstaviti najbolje iz žanra: Rødhåd – trenutno jedan od najinovativnijih tvoraca i DJ-eva elektronske muzike; Radio Slave – berlinski DJ i producent koji se jedinstvenim stilom nametnuo kao jedan od takođe trenutno vodećih techno umjetnika; Monoloc – njegov vrtoglavi uspon počeo je izdanjem na Dixonovoj etiketi  ‘Innervissions’ kada je postao jedan od predvodnika žanra.

TRESOR showcase – saradnja sa najznačajnijim techno klubom u istoriji nastavlja se i ove godine kada će predstaviti najbolje od najboljeg; K-HAND – poznatija i kao „prva dama Detroita“ multimedijalna je izvođačica koja se odlično snalazi u industriji kojom vladaju muškarci; Jonas Kopp – prvo ime argentinske techno scene i jedan od prvijenaca Tresor etikete; te, rezidenti The Analogue Cops i Handmade čiji nastupi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

KiNK – nekoliko godina za redom najbolji svjetski elektronski live act nastupiće po prvi put na Moondance festivalu! Francesco Tristano – sjajan umjetnik koji kombinuje karijeru u klasičnoj muzici sa onom na live elektronskim nastupima, Eduardo de la Calle – jedan od najnaprednijih producenata i izvođača elektronske muzike koji je godinama u izolaciji brusio svoj jedinstveni stil.

Informacije o ulaznicama pronađite na: www.moondancefest.hr i www.ticketshop.hr!

Avatar photo

Autor: Igor