MORPHOSIS (Morphine Records, LBN) Drug§tore 13.12.

 

Drug§tore 13.12.2014.

MORPHOSIS (Morphine Records, LBN) 

33.10.3402 live

Kristijan Molnar

WhyBaneWhy

+ Butoh performansi: “Nigoda Moksha” & „The Shape of the wind II“

+ mala soba: ‘Lag – Fiend EP’ release party

 

Drug§tore za subotu 13. decembar priprema tri događaja u jednoj večeri pod istim krovom. Na zahtev publike i posle dugo iščekivanja, u Beograd dolazi libanski producent i DJ, Rabih Beaini, poznatiji kao Morphosis.

Malo ljudi pravi tu vrstu emocionalnog, imaginativnog tehna kakav producira Morphosis. Dok njegova muzika povezuje tačke između sirove, elementarne elektronike i džeza, poslednjih 6 godina na svojoj etiketi Morphine Records, Morphosis izdaje podjednako avangardnu selekciju tehna kakav prave Madteo, Hieroglyphic Being (koji je pre mesec dana imao live nastup u klubu Drug§tore) i Anthony “Shake” Shakir. Rabih je osnivač Elefante Rosso muzičkog kluba u Veneciji koji je postao poznat po velikim lajnapima, događajima i radionicama da bi potom dobio novu namenu kao obrazovni centar. Uticaji od Krautroka do New Wave-a prirodno izviru iz Morphosis-ovih inventivnih, mračnih produkcija i prisutni su u podjednako intenzivnim DJ setovima u najboljim andergraund klubovima sveta. Izgubite se u Morphosis iskustvu i otkrijte potpuno novi svet tehno brilijantnosti.

Dok Morphosis i domaća podrška koju čine 33.10.3402, koji će nastupiti uživo, Kristijan Molnar, autor i voditelj radio emisije Christallization, WhyBaneWhy, rezident kluba Drug§tore, budu bacali audio čini na publiku u glavnoj sobi kluba, u malom klubu će se odvijati parti povodom novog izdanja domaćeg tehno producenta koji nastupa pod imenom Lag – ‘Fiend EP’ koji izlazi za holandsku etiketu MORD. Zanimljivo je da je traku sa ovog izdanja na svom nastupu na Dekmantel festivalu koji je zabeležio Boiler Room, pustio legendarni Surgeon. Lagu će se u maloj sobi pridružiti Filip Xavi i Soot. U skladu sa veličinom ovog događaja, Drug§tore sa ponosom predstavlja Butoh trupu i koreografa Marka Nektana koji će otvoriti veče.

 

MAIN EVENT FB: https://www.facebook.com/events/399882840167137/

MORPHOSIS:

http://www.morphinerecords.com/
https://soundcloud.com/morphinerecords
https://soundcloud.com/rabih

 

33.10.3402: https://soundcloud.com/33-10-3402-nd-b-mkc

KRISTIJAN MOLNAR: https://soundcloud.com/christallization

WHYBANEWHY: https://soundcloud.com/whybanewhy

 

‘Lag – Fiend EP’ release party Facebook event:
https://www.facebook.com/events/786405914750231/

Lag:
https://soundcloud.com/lag
Filip Xavi:
https://soundcloud.com/filip_xavi
Soot:
https://www.facebook.com/sootmuzika/

 

Butoh performansi: “Nigoda Moksha” & „The Shape of the wind II“ – koreograf Marco Nektan: https://www.facebook.com/events/957946747566948

ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova (okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58) 

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/clubdrugstore

http://instagram.com/clubdrugstore

Avatar photo

Autor: Igor