CHANCHA VIA CIRCUITO (Crammed Discs/ARG)

 

CHANCHA VIA CIRCUITO (Crammed Discs/ARG)
12.12. @ Drug§tore

DJ Brka (Disco Not Disco)
LÜLE (Kompleks)

mala §oba:
Youn Caro (Chats Perchés, PARIS)

Lebowski

Boža Podunavac

https://soundcloud.com/chanchaviacircuito
https://www.facebook.com/chanchaviacircuito
http://zzkrecords.com/artist/chancha_via_circuito 

 

Argentinski producent Pedro Canale, koji nastupa pod pseudonimom Chancha Via Circuito, dolazi u Drug§tore u petak 12. decembra. Chancha Via Circuito se probio na digital cumbia sceni Buenos Airesa, da bi u svom radu ubrzo otišao daleko i uspeo da napravi spoj brazilskih ritmova, paragvajske harfe, misticizma sa Anda, samoće Argentinskog folklora i sve to propustio kroz sopstveni futuristički filter post-dabstepa. Zvuk o kom govorimo je bez trunke sumnje potpuno unikatan i prepoznatljiv na prvo slušanje do tačke da je postao ključna referenca za gomilu umetnika koji su u sebi otkrili gen koji seje Chancha Via Circuito. Kada je reč o plasiranju muzike, tek tu do izražaja dolazi talenat Pedra Canale-a. S jedne strane Chancha Via Circuito je kultni umetnik u mikro krugovima elektronske muzike. Istovremeno, njegova muzika je pronašla put daleko van avangarde. Na primer, njegov remix José Larralde-ove pesme “Quimey Neuquén” je šira javnost imala prilike da čuje u poslednjoj sezoni kultne serije Breaking Bad.

 

Chancha je izdao album Rio Arriba za etiketu ZZK 2011. godine i time formirao novi stil folklora koji je namenjen saundsistemima i podijumima za ples iz budućnosti. 

Chanchin poslednji album ‘Amansara’ jedno je od nominovanih za najbolje izdanje u 2014. godini od strane legendarnog Gilles-a Peterson-a.

Domaća podrška:

DJ Brka (Disco Not Disco)
https://soundcloud.com/les-yeux-orange/lyo003-dj-brka
LÜLE (Kompleks)
https://soundcloud.com/lule-kompleks

Za to vreme u maloj sobi nastupaju:

 

Headliner – Parižanin Youn Caro koji je sa svojom ekipom Chats Perches probudio alternativni noćni život u Parizu kombinujući partije sa izložbama fotografija i video projekcijama. Kao DJ nastupao je u klubovima: Badaboum, Batofar, Terrassa, Cocobeach, Maxim’s, Culture Hall, Glazart, Queen, Folie’s Pigalle… Amater Minimal House-a, u svoje setove ubrizgava fanki i senzualne momente. Nedavno je krenuo da nastupa i van Francuske i to u Barseloni (Sonar OFF2012), Londonu, Buenos Airesu, Šangaju, Sidneju…

Youn Caro
https://soundcloud.com/chats_perches/sets/youn-caro-mixes
&
Lebowski 
http://www.mixcloud.com/Lebowski/
Boža Podunavac
https://soundcloud.com/bozidar66

FACEBOOK EVENT: https://www.facebook.com/events/994627070552632/

CHANCHA VIA CIRCUITO BOILER ROOM: http://boilerroom.tv/recording/chancha-via-circuito/

 
ADRESA: Bulevar Despota Stefana 115 – Poenkareova
(okretnica autobusa: 33, 37, 48, 58) 

 

Više informacija o svim događajima u klubu Drugstore na:

https://www.facebook.com/drugstore.beograd

https://twitter.com/clubdrugstore

http://instagram.com/clubdrugstore

 

 

Avatar photo

Autor: Igor