UDRUŽENA ALTERNATIVNA SCENA BEOGRADA NA DOČEKU NOVE 2015.

 

Stiže doček Nove godine kakav Beograd zaslužuje! “The Locals” novogodišnja žurka okupiće najuticajnije DJ kolektive aktuelne scene u glavnom gradu i sinergijom njihovih publika kreirati aternativni događaj koji neće imati alternativu u novogodišnjoj noći! U jednom od kolosa predratne arhitekture u strogom centru Beograda, prostoru nekadašnje robne kuće “Kluz”, na dva nivoa biće smeštene tri bine na kojima će u novogodišnjoj noći nastupiti čak šest DJ kolektiva. Prvih 100 ulaznica od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od samo 990 dinara, u svim Zla Zla radnjama i Win-Win prodavnicama širom zemlje. 

 


Čak šest beogradskih kolektiva udružiće se u novogodišnjoj noći na možda najznačajnijem okupljanju beogradske alternativne scene novijeg datuma. Na tri bine nastupiće party kolektivi Vatra, Banda Panda, Mystic Stylez, Kišobran, Friday Swag i All That Bass, koji će posetioce provesti kroz različite, ali kompatibilne muzičke pravce. Ako ste posećivali njihove zabave u klubovima Dragstor, Tube, DOT, Povetarac, Ilegala, Divljina, KC Grad; ako ste ih slušali na festivalima Exit, Mad in Belgrade, Lovefest ili Fresh Island – a vašem muzičkom ukusu odgovaraju rap i r’n’b, indie, drum’n’bass, electro, footwork, techno i drugi pravci koji nisu masovno popularni u zemlji u kojoj živite, možda je ovo mesto na kojem možete pronaći ljude sebi slične!

Svojevrsna sinergija gradskih struja, kolektiv kolektiva, događaj osmišljen za odabranu grupu pojedinaca sa istančanim ukusom i formiranim standardima, predstavlja sledeći nivo zabave i prvi konkretan korak organizovanog delovanja u pravcu jačanja lokalne scene – The Locals. Prvih 100 ulaznica od danas je u prodaji po promotivnoj ceni od samo 990 dinara, u svim Zla Zla radnjama i Win-Win prodavnicama širom zemlje.

 

Pratite The Locals na društvenim mrežama:

The Locals na Fejsbuku: www.facebook.com/events/1544082582503085/

The Locals na Instagramu: http://instagram.com/locals2015

Avatar photo

Autor: Igor