Mthaza, Neutron i Knower u četvrtak u klubu DOT

 

U četvrtak 28. 12. u goste nam dolazi Mthaza, član poznate novosadske ekipe Public ∏ i sa sobom donosi njhov prepoznatljivi minimalni mračni zvuk. Za miks pultom naći će se i dva beogradskoj publici poznata di-džeja Neutron i Knower. Očekuju nas sjajni setovi od njih kako najavljuju da će svoj karakeristični gruvi house obojiti mračnijim tonovima.

Ono što bismo posebno izdvojili povodom ove žurke je treći album Neutrona ‘Structure’ kojim on još jednom sa nama deli svoja osećanja i neispričane utiske, sa iznenađujućom količinom energije dok pokušava da udahne život momentima inspiracije. Još jednom, umetnik se vraća korenima, rearanžiranju i kombinovanju esencijalnih zvukova kako bi ponovo ispitao svoj kreativni proces. Rezultat je ličan, izgrađen sa emocijom i sirovošću. Za razliku od prošla dva albuma, Neutron je trećem albumu pristupio veoma zrelo po pitanju produkcije zvuka, ali istovremeno pokazao znatiželju deteta koje sve želi da proba.

 

 

Album “Structure” već je izašao ekskluzivno putem Beatport online servisa i možete ga nabaviti OVDE, dok će 28. januara 2018. godine biti dostupan u svim boljim digitalnim prodavnicama.

Avatar photo

Autor: Igor