Muzička Eksplozija na Vilsonovom šetalištu!

 Muzička Eksplozija na Vilsonovom šetalištu!

Photo by Marko Edge

Nedelja je bila rezervisana za pravu muzičku poslasticu na Vilsonovom šetalištu, gde se održao spektakularni Garden of Dreams sa Hot Since 82 događaj. Ovaj nastup je definitivno obeležio prvi vikend Sarajevo Film Festivala.

Garden of Dreams ekipa već je dobro poznata po organizaciji vrhunskih događaja, a nije iznenađenje da je tradicionalno prvi vikend Sarajevo Film Festivala rezervirasan upravo za njih. Naš grad je ugostio trenutno najveću tech house zvezdu, Hot Since 82. Njegovo prisustvo uvek izmami osmeh na lica ljubitelja plesnih klubova i festivala širom sveta. Tako je bilo u Sarajevu gde je njegov nastup na Vilsonovom šetalištu doneo muzičku eksploziju i nezaboravne trenutke svim građanima i posetiocima Sarajeva.

Vilsonovo šetalište, kao fenomenalna lokacija za ovaj događaj, predstavilo se kao novo mesto za Garden of Dreams spektakl. Smešten pod krošnjama jedne od najlepših promenada u Sarajevu, ovaj događaj je bio još jedan unikatan plesni podijum. S obzirom na to da je Sarajevo domaćin najvećeg filmskog festivala u regionu i šire, grad je bio preplavljen turistima i posetiocima festivala. Bila je to prilika za stvaranje neverovatne energije i sjajne atmosfere.

Događaj je počeo u 15.00 sati kad su natupili prvi DJ-evi koji su otvorili događaj – Alain i Coem, te duo po imenu The Provincials. Najpoznatiji dvojac sa ovih prostora, After Affair, priredili su sjajan uvod u nastup svetske zvezde. Hot Since 82 je zasijao na pozornici u 21:00 sat i odsvirao set za pamćenje. Zatvaranje večeri je bilo rezervisano za b2b set Garden of Dreams rezidenata, Luku Čikića i Rajota.

Ako ste bili na Vilsonovom sinoć, postali ste deo nečeg posebnog, na događaju koji će se prepričavati dugo vremena. 

Avatar photo

Autor: Igor