MUZIČKA LEGENDA DJ KRUSH STIŽE NA FESTIVAL “MAD IN BELGRADE”!

Jedan od najboljih hip-hop DJ-eva i producenata na svetu, legendarni DJ Krush, stiže na festival MAD in Belgrade! Ovaj pionir japanskog hip-hopa nastupiće druge festivalske večeri, 25. maja, i to na Crazy Rabbit bini u parku ispred Muzeja savremene umetnosti, a ovo će biti njegov prvi nastup u Beogradu!
Ovaj pionir japanskog hip-hopa nastupiće druge festivalske večeri, 25. maja, i to na Crazy Rabbit bini u parku ispred Muzeja savremene umetnosti, a ovo će biti njegov prvi nastup u Beogradu!

Hideaki Ishi, poznatiji kao DJ Krush, zadužio je globalnu DJ scenu svojom instumentalnom, atmosferičnom muzikom u koju često ubacuje elemente iz prirode, kao i dosta semplova iz jazz i soul muzike. Pored toga što ga smatraju jednim od pionira japanskog hip-hopa, Ishi je među najcenjenijim umetnicima i producentima hip-hop industrije, kako u Japanu, tako i ostatku sveta! Svojim instrumentalima i eksperimentalnim bitovima, DJ Krush je zauvek izmenio lice hip-hopa koji je pre njega ugavnom bio oblikovan po uzoru na američku rep scenu. Do sada je nastupio pred preko četiri miliona ljudi širom sveta – a na festivalu „MAD in Belgrade” posetiocima će predstaviti šezdesetominutni DJ set.

DJ Krush stiže na festival „MAD in Belgrade“ druge festivalske večeri, 25. maja, a na radost mnogobrojnih fanova njegovog zvuka – nastupiće na Crazy Rabbit bini u parku kod Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim njega, na festivalu će tokom dva dana nastupiti preko 100 izvođača, uz posebne live nastupe, ali to nije sve! Ono što „MAD in Belgrade“ nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava i učestvovanje u igri koja neprekidno traje tokom dva dana. Uzbudljive aktivacije posetilaca biće sastavni deo MAD iskustva, a gigantske skulpture i arhitektonske intervencije postaju kulise za potpuno novo parti iskustvo. Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih stejdževa. Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva. Preko 100 izvođača nastupiće tokom 48 sati na „MAD in Belgrade“ festivalu, a kompletna lista izvođača nalazi se na www.madinbelgrade.com.

Ulaznice za dvodnevni „MAD in Belgrade“ festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Avatar photo

Autor: Igor