Najbolji audio-vizuelni specijalisti na Solar Easter-u 2014.

17. aprila sve tri hale INTER EXPO CENTRA će biti transformisane neverovatnim profesionalizmom i tehičkom operemom jednog od najpoznatijih svetskih audio-vizuelnih timova na elektronskoj sceni.

Već 15 godina REACH VISUALS dokazuju da su lideri u audio vizuelnom programu prateći najveće žurke. Poznato je da je Reach Visuals tim VJ rezident Cocoon žurki još od 2004. Video projekcijama, 2D i 3D kompjuterskim animacijama, vizuelnim efekatima i različitium setovima novih tehnologija nastoje da stvore izuzetnu atmosferu kompletnosti sa muzikom u svakom projektu u kojem učestvuju.

Kreativni potencijal Reach Visuals-a će biti prikazan u tri različite prostorije na Solar Easteru, gde će za svakuod njih pripremiti individualni tematik scenario u zavisnosti od stila i izvođača.

FLOOR 1 – će biti u znaku ADAM BEYER-a, koji je sinonim za sve uzbudljivo u techno muzici. Smatran liderom odlične Švedske techno scene, Beyer demonstrira neverovatan fokus i pažnju na detalje. Jako cenjen kao producent, Adam nastavlja da niže hitove na tri labela Drumcode, Truesoul and Madeye. Sa neverovatnim njuhom za kvalitetnom produkcijom Drumcode eventi su više nego popularni širom sveta. Njegov popularni nedeljni radio show Drumcode Live se emituje na preko 40 radio stanica širom sveta i prevazilazi 3 miliona download-a po podcast-u.

Zajedno sa Adamom nastupiće i JOSEPH CAPRIATI u ekskluzivnom šestočasovnom B2B setu. Posle svog debia 2007., Capriati se pridružuje Drumcode-u i postaje neizostavan na Figure Music On eventovima na Ibici, kao i na mnogim internacionalnim festivalika kao što su Awakenings, Time Warp, Monegros, Tomorrowland i mnogi drugi. Zahvaljujući kvalitetu i neverovatnim muzičkim magnetizmom koji prednjači u njegovoj produkciji, Capriati privlači ne samo pratioce njegovog muzičkog stila nego i prave lojalne fanove. Izlazak njegovog albuma Self Portrait prošle godine je bio još jedan podsticaj za uspeh: “Ja zaboravim na sve kada stvaram muziku. Volim da gledam ljude kako igraju i kako ih moja muzika nosi u neku drugu muzičku dimenziju. Nema ništa bolje od toga! Tome stvarno me usrećuje!” kaže Capriati.

Floor 1 će takođe biti počastvovan učešćem Bugarskog umetnika LIUBO URSINY-a. Posle više od 9 godina kao rezident Yalta kluba, Liubo je izgradio svoj karakterističan zvuk. Dobro poznati Hernan Cattaneo ga opisuje kao DJ-a sa najzapaženijim probojom na sceni u 2010. Tokom godina Bugarski izvođač je sticao ne samo poštovanej za profesionalizam i kvalitet koji se i dalje razvija, već i mnogo značajnija prijateljstva sa nekim od najvećih svetskih zvezda kao što su Dubfire, Richie Hawtin, Loco Dice, Marco Carola.

Sve ovo se dešava 17. aprila u Inter Expo Centru, Sofija – Bugarska. Event takođe uključuje i nastupe MAGDA, NYMA, TROY PIERCE, ADAM PORT B2B & ME, VALDY (FLOOR 2 ); CHRIS LIEBING ( 4 HOURS SET), GARY BECK, AMBIVALENT, MISHI (FLOOR 3 ). 

Karte možete kupiti preko Eventim-a!!!

Avatar photo

Autor: Igor