NAGRADNA IGRA :: VODIMO VAS NA OUTLOOK FESTIVAL ::

 

Outlook festival, jedan je od vodećih svetskih festivala bass muzike i sound system kulture, već se osmo leto vraća na prekrasnu hrvatsku obalu i od 2. do 6. septembra dovodi mnogobrojne izvođače koji spadaju u sam vrh dub, reggae, hip-hop, drum‘n’bass, garage, dubstep, house i srodne muzičke scene. Festival će biti otvoren u sredu, 2. septembra, koncertom u dve hiljade godina staroj pulPulaskoj Areni, veličanstvenom ambijentu u kojem će se u jedinstveno koncertno iskustvo spojiti sa ljubavlju očuvana antička arhitektura i vrhunska muzička produkcija.

U Areni publika će imati priliku svedočiti nastupima četiri benda sa samog vrha hip-hop, drum’n’bass i reggae scene; Jurassic 5, Roni Size Reprazentz Live, Gentleman’s Dub i Trojan Sound System, kojima se se nedavno pridružio i specijalan gost – SBTRKT, jedan od najpoznatijih i najintrigantnijih britanskih producenata. Pravim imenom Aaron Jerome, SBTRKT je poznat po svojoj mešavini house, dubstep, bass i R’n’B muzike, ali i zanimljivim maskama iza kojih krije ‘svoje pravo lice’. 

Nakon otvaranja Outlook festival se od 3. septembra do 6. septembra seli na tvrđavu Punta Christo pored Pule, centralnu festivalsku lokaciju s bezbroj hodnika, zidina, livada, okružena šumom i plažama, kampom i direktnim pogledom na veličanstvene Brijune. Kroz četiri dana i noći odlične muzike i sunčanog vremena, s 12 festivalskih pozornica, impresivnim brojem od preko 300 izvođača, posebnom dnevnom beach stageu, kampom Brioni na samoj plaži, s desetak zabava na brodovima dnevno te brojnim popratnim sadržajima Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj leta 2015.

Ulaznice za posetioce iz Hrvatske i regije za koncert otvaranja po ceni od 240 kuna mogu se naći putem Entrio sistema, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mestima Entria širom Hrvatske. Povoljnije festivalske ulaznice HR&Ex-Yu ulaznice za Outlook festival po ceni od 660 kuna takođe se mogu naći u Entrio sistemima, na stranicama Pozitivnog ritma te na prodajnim mestima Entria. Outlook nudi i još jednu posebnu pogodnost za svoje posetioce, a to je kupovina tri festivalske ulaznice po cenu dve. Dnevne festivalske ulaznice moguće je kupiti na festivalskom ulazu po ceni od 250 kuna.

 

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Svako od vas ko želi da osvoji kartu za ovaj sjajni festival treba da šeruje ovaj članak na svom facebook profilu (post da bude public) i da nam se javi u inbox naše stranice porukom koja treba da sadrži: Ime, prezime, Outlook nagradna igra i odgovor na pitanje vezano za sam festival. 

Pitanje glasi: Koji legendarni drum’n’bass bend će nastupiti na ovogodišnjem Outlook Festivalu? Mala pomoć, album prvenac im se zvao ‘New Forms’.

Samo oni koji ispune oba uslova (Public share i tačan odgovor na pitanje) postaju potencijalni dobitnici karte. 

NAGRADNA IGRA TRAJE DO 29.08.2015 DO 23H KADA ĆEMO DOBITI 2 RANDOM DOBITNIKA.

SREĆNO….

                                                  Outlook festival:

www.outlookfestival.com   www.pozitivanritam.hr/festivali/koncert-otvorenja-outlook-festivala-arena-pula

twitter.com/OutlookFestival   facebook.com/outlookfestival   youtube.com/outlookfestival 

Avatar photo

Autor: Igor