ZAVRŠILO VIŠE NEGO USPEŠNO TREĆE IZDANJE SONUS FESTIVALA!

 ZAVRŠILO VIŠE NEGO USPEŠNO TREĆE IZDANJE SONUS FESTIVALA!

 

Preko deset hiljada ljudi od nedelje do petka zabavljali su se na ovogodišnjem Sonusu. Ni kiša koja je neumorno padala 2 dana nije uspela raspoložene rejvere iz celoga sveta sprečiti da dođu poslušati nastupe svojih omiljenih DJ-eva i zabave se od popodnevnih do ranih jutarnji sati na plaži Zrće na otoku Pagu. U 5 dana i 5 noći festivala, više od 70 DJ-eva nastupilo je u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso te na partijima na brodu.

Nastupile su sve najveće zvezde elektronske scene: Richie Hawtin, Dixon, Loco Dice, Joseph Capriati, John Digweed, Marco Carola, Sven Vath, Luciano, Tale Of Us, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Rhadoo, Pan-Pot, Matador, Martin Buttrich, Guy Gerber, Ame, Jamie Jones, Apollonia, Valentino Kanzyani, Guti, Zip, Len Faki, Nic Fanciulli, Monika Kruse i još mnogi drugi.. Od domaćih snaga nastupili su Marina Karamarko, Mariano Mateljan, Felver, Sergej Snooze, Mimi, Labud, Jan Kinčl Zero i Homeboy.

Vatromet je bio iznenadjenje za zadnji dan festivala, a afterparty s Ricardom Villalobosom, Sonjom Moonear, Zip-om i ostalom postavkom Club Der Visionare-a obežio celi petak. Sonus je festival za kojeg ni artisti ni posetioce ne žele da završi.

 

Avatar photo

Autor: Igor

Postavite Komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Molimo Vas popunite obavezna polja.