ZAVRŠILO VIŠE NEGO USPEŠNO TREĆE IZDANJE SONUS FESTIVALA!

 

Preko deset hiljada ljudi od nedelje do petka zabavljali su se na ovogodišnjem Sonusu. Ni kiša koja je neumorno padala 2 dana nije uspela raspoložene rejvere iz celoga sveta sprečiti da dođu poslušati nastupe svojih omiljenih DJ-eva i zabave se od popodnevnih do ranih jutarnji sati na plaži Zrće na otoku Pagu. U 5 dana i 5 noći festivala, više od 70 DJ-eva nastupilo je u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso te na partijima na brodu.

Nastupile su sve najveće zvezde elektronske scene: Richie Hawtin, Dixon, Loco Dice, Joseph Capriati, John Digweed, Marco Carola, Sven Vath, Luciano, Tale Of Us, Ricardo Villalobos, Chris Liebing, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Rhadoo, Pan-Pot, Matador, Martin Buttrich, Guy Gerber, Ame, Jamie Jones, Apollonia, Valentino Kanzyani, Guti, Zip, Len Faki, Nic Fanciulli, Monika Kruse i još mnogi drugi.. Od domaćih snaga nastupili su Marina Karamarko, Mariano Mateljan, Felver, Sergej Snooze, Mimi, Labud, Jan Kinčl Zero i Homeboy.

Vatromet je bio iznenadjenje za zadnji dan festivala, a afterparty s Ricardom Villalobosom, Sonjom Moonear, Zip-om i ostalom postavkom Club Der Visionare-a obežio celi petak. Sonus je festival za kojeg ni artisti ni posetioce ne žele da završi.

 

Avatar photo

Autor: Igor