NAGRADNA IGRA :: VODIMO VAS NA SONUS FESTIVAL :: NAJBOLJI TECHNO FESTIVAL U REGIONU!

 

Odlučili smo da vas i ovog leta obradujemo i da naše fanove odvedemo na najbolji techno festival u regionu. Onlyclubbing ekipa vas vodi na SONUS FESTIVAL koji se održava na prelepom ostrvu PAG, na čuvenoj parti plaži ZRĆE! 

Izvodjači na Sonus Festivalu su bez premca za sve ljubitelje techno zvuka i ako ste fan ovog žanra muzike, Sonus festival morate posetiti jer gostuje preko 70. najboljih techno DJ-eva iz celog sveta! Ovog leta line up je impresivan i stižu nam: Sven Vath, Richie Hawtin, Tale Of Us, Ricardo Villalobos, Marco Carolla, Dixon, Luciano, Chris Liebing, Rodhad, Pan-Pot, Ame, John Digweed, Joseph Capriati, Tini, Matador, Len Faki, Seth Troxler i mnogi mnogi drugi.

PRAVILA NAGRADNE IGRE:

Svako od vas ko želi da osvoji DVE karte za ovaj sjajni festival treba da ovaj članak šeruje na svom facebook profilu (post da bude public) i da ostavi komentar (sliku, video zapis, traku ili bilo šta u vezi Sonus Festivala) na ovom ČLANKU NA FACEBOOK-u NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE, ZNAČI NE NA VAŠIM PROFILIMA!!!

KOMENTAR U VEZI SONUS FESTIVALA KOJI BUDE IMAO NAJVIŠE LAJKOVA dobija DVE KARTE ZA SVE DANE FESTIVALA!

DRUGA NAGRADNA IGRA:

KO NE ŽELI DA SAKUPLJA LAJKOVE I SAM SE BORI ZA SVOJE KARTE ZA OVAJ SJAJNI FESTIVAL MOŽE DA OKUŠA SREĆU JER DELIMO JOŠ DVE KARTE SREĆNOM POBEDNIKU I SVAKO KO BUDE ŠEROVAO OVAJ ČLANAK NA SVOM FACEBOOK PROFILU (PUBLIC POST) I POSLAO NAM U INBOX NAŠE ONLYCLUBBING STRANICE IME I PREZIME SA NAZNAKOM ZA SONUS FESTIVAL MOŽE DA OSVOJI KARTU! RAZLIKA JE U TOME ŠTO ĆEMO DRUGOG POBEDNIKA NASUMIČNO IZABRATI.

VI ODLUČITE DA LI ĆETE SAMI DA SE BORITE ILI SMATRATE DA STE ROĐENI POD SREĆNOM ZVEZDOM! 😀

NAGRADNA IGRA TRAJE DO 01.08.2015 DO 23H KADA ĆEMO PREBROJAVATI BROJ LAJKOVA NA KOMENTARIMA I ODABRATI POBEDNIKA!

SREĆNO….

P.S: POUČENI PROŠLOGODIŠNJIM ISKUSTVOM  LAJKOVE IZ SVIH AZIJSKIH I AFRIČKIH ZEMALJA NEĆEMO UZIMATI U OBZIR!!!

Avatar photo

Autor: Igor