Najbolja žurka 2014. godine

 

Nakon 5 dana glasanja dobili smo pobednika Onlyclubbing glasanja za najbolju žurku 2014. godine. Do današnjeg dana glasalo je 175 ljudi i prvo mesto sa 19,43% glasova je odneo b2b nastup na, sada već prošlogodišnjem, Exit festivalu – Maceo Plex b2b Danny Daze! Drugo i treće mesto su zauzeli Chris Liebing u Magacinu sa 14,86% i Alan Fitzpatrick 9,14%. 

Maceo Plex i Danny Daze su na našem,najboljem Evropskom festivalu nastupili u subotu 12. jula (tačnije u nedelju u 07am, ali nastup je pripadao lineup-u za subotu). Početak večeri i nastup Afrojack-a, koji smo iskusno zaobišli, po nama nije obećavao. Odmah nakon Afrojacka i ogromne gužve Dance Arena je počela malo da se prazni, na red su došli sjajni DJ HELL b2b Tiga, a nakon njih i odlične Heidi b2b Kim Ann Foxman. Arena puna, ali dovoljno mesta da se djuska i uživa u sve boljoj i boljoj muzici, prava uvertira za fenomenalno jutro i po mnogima jedan od najboljih setova/nastupa na exitu ikada. 

 

 

Kao i uvek na Areni svitanja imaju neku posebnu draž pogotovo kada se za pultom nađe legenda kao što je Maceo. Danny je bio poprilično pijan, a kasnije je i Skrillex upao na stejdž pa je Maceo verovatnov morao malo više da povuče da bi sve to zvučalo kako jeste, ali sve je na kraju ispalo odlično i svi prisutni su dobili još jednu sjajnu uspomenu koju će verovatno prepričavati godinama. Mi se zahvaljujemo Exitu i ovom sjajnom dvojcu na sjajnom jutru i naravno vama koji ste učestvovali u glasanju. Na redu je 2015. koja već u startu obećava, tako da se nadamo da ćemo krajem ove godine imati malo veću listu u izboru za najbolju žurku godine. Za kraj evo još par snimaka da se podsetite kako je bilo u Areni tog nedeljnog jutra… 

 

 

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor