Serbia Wonderland dovodi TOP DJ zvezde

 

Veliki Serbia Wonderland Festival, koji je tokom godine napravio niz sjajnih tematskih žurki, a onda i vrhunski dvodnevni Open Air Festival, najavljuje novo poglavlje- Open Air 2015. Festival pod otvorenim nebom, koji će biti održan u julu, u Beograd dovodi najveće svetske TOP DJ zvezde.

Prošle godine započeli smo priču o velikom Festivalu budućnosti, koji je okupio ljubitelje elektronske muzike i napravio niz sjajnih bajkovitih žurki, koje su rezultirale dvodnevnim Open Air-om u junu. DJ zvezde koje su tada nastupale, ponele su pozitivne utiske sa ovog događaja, tako da se za Serbia Wonderland Festival ubrzo pročulo u svetu. Verujemo da je sada trenutak da na Open Air 2015. dođe jedna ili možda čak i dve zaista velike DJ zvezde, i ne sumnjamo da će nas publika podržati, jer verujemo da je to nešto što svi jako želimo“, kažu iz organizacije festivala.

Sav prihod sa prethodnog Open Air-a biće uložen u to da se u line up-u narednog festivala nađe i DJ zvezda sa samog vrha svetskih top listi. Serbia Wonderland najavljuje i moguću promenu mesta održavanja, a iz organizacije navode da postoji mogućnost da Open Air 2015 bude održan na jednoj atraktivnoj lokaciji u Beogradu.

Karte za veliki Open Air 2015 biće puštene u prodaju od 01.februara i njihova početna cena iznosiće 2000 RSD, za sve dane festivala. Kako bi izašli publici u susret, organizatori su obezbedili i opciju kupovine karte „na rate“, gde se za 500 RSD rezerviše karta za festival, a ostatak novca isplaćuje se do neposredno pred sam događaj.

Pogledajte delić atmosfere sa prošlogodišnjeg Serbia Wonderland Open Air Festivala:

 

 

 

Avatar photo

Autor: Igor