NAJBOLJI SKANDINAVSKI ZVUK NA “MAD IN BELGRADE” FESTIVALU!

Nastup koji je norveški DJ Lindstrøm spremio za posetioce festivala sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim jer je sve melodije koje koristi u pesmama on sam odsvirao na pravim instrumentima! Danski sastav WhoMadeWho takođe će nastupiti prve večeri na Mad Dog bini, a ovaj bend čuven je po svojim spektakularnim live izvođenjima! Publika od ova dva koncerta može da očekuje sjajnu muziku u odličnom live izvođenju, otkačen nastup, mnogo pozitivne energije i jedno opšte ludilo!

Na festivalu će tokom dva dana nastupiti preko 100 izvođača, uz posebne live nastupe, ali to nije sve! Ono što MAD in Belgrade nudi posetiocima je eksplozija doživljaja i iskustava, interaktivna zabava i učestvovanje u igri koja traje 48 sati bez prestanka. Dva dana i dve noći neprekidne zabave, uz vrhunsko ozvučenje i džinovske skulpture i instalacije, učiniće MAD in Belgrade najboljom žurkom u Beogradu ove godine! Centralna mesta okupljanja svih parti-životinja biće dve glavne bine: Mad Dog i Crazy Rabbit bina, postavljene u parku ispred Muzeja savremene umetnosti na Novom Beogradu. Osim u parku, žurka je i na vodi! Za one koji žele da deo magije prenesu na jutro i dan, žurka se širi na splavove i party brodiće, odmah nadomak glavnih festivalskih stejdževa! Na ovim manjim scenama, biće predstavljena posebna MAD izdanja domaćih party kolektiva i njihovih gostiju iz inostranstva. Igra je već počela na www.madinbelgrade.com gde posetioci mogu odigrati kviz i saznati koja se party životinja krije u njima.

 

Ulaznice za dvodnevni MAD in Belgrade festival već se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventima u Srbiji i regionu, i to po ceni od 1.200 RSD za jednodnevnu, odnosno 2.000 RSD za kompletnu festivalsku ulaznicu. Ulaznice će u redovnoj prodaji biti skuplje.

Igrajte se sa nama i pratite nas na:

W: www.madinbelgrade.com

FB: http://www.facebook.com/madinbelgrade

INSTA: http://instagram.com/madinbelgrade/

TW: http://twitter.com/MADinBelgrade

FLICKR: http://www.flickr.com/madinbelgrade/

Avatar photo

Autor: Igor