Deep Dish ekskluzivno na Dance Areni!

Jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike i dobitnici Grammy nagrade, DEEP DISH, nakon dugih šest godina pauze, ponovo ujedinjuju snage, a jedna od stanica na ekskluzivnoj turneji koja obuhvata nastupe u Majamiju, Las Vegasu, Torontu i Montrealu je upravo – Dance Arena, Novi Sad, Srbija! Ovaj house dvojac poslednjeg dana EXIT festivala dovodi niz eminentnih muzičkih imena, kao što su BETTER LOST THAN STUPID – Davide Squillace vs Martin Buttrich vs Mathias Tanzmann,JAYMO & ANDY GEORGE i WAZE & ODDYSEY

Dance Arena najboljeg evropskog festivala predstavlja specijalne back to back nastupe, organizovane povodom 15. izdanja EXITa! Nakon Wild Life večeri sastava Disclosure, koja će okupirati Arenu u četvrtak, žurku će drugog dana festivala nastaviti jedan od omiljenih DJ-eva EXIT festivala u okviru večeri Carl Cox vs Friends. Naredne večeri će nas protresti Groznica subotnje večeri, a izvor zaraze biće superpopularni Afrojack, da bi u nedelju back to back nastupepoveo čuveni DJ tandem Deep Dish!

Ako ste 2009. bili deo istorije Dance Arene, sigurno se sećate kada je EXIT bio PRVI festival koji je spojio neverovatne talente u jedinstveni lajnap back2back izvođača. Niko do tada nije izveo podvig ovih proporcija. Spremite se, druga runda ovih uzbudljivih nastupa počinje 10. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi!

DEEP DISH aka Sharam i Dubfire, posle šest godina pauze, najavili su nastavak svoje kolaboracije novim singlom ‘Quincy’, kao i Deep Dish Reunion žurkom u Majamiju, koja je predstavljala najiščekivaniji nastup na čuvenoj konferenciji elektronske muzike, Winter Music Conference. Iransko-američki dvojac, od momenta kad su se početkom devedestih upoznali, osvojili su house scenu. Jedan od najvećih uspeha u muzičkoj industriji – Grammy nagradu dobili su za remiks singla “Thank You” (Dido). Časopis Rolling Stone o njima je napisao da  “Najverovatnije ne postoji bolji DJ tandem od Deep Dish”, dok je početkom ove godine Pete Tong sa BBC Radio 1 rekao da je Deep Dish “jedan od najvećih dvojaca u istoriji dens i elektronske muzike”.

BETTER LOST THAN STUPID, tj. Squillace-Buttrich-Tanzmann predstavlja najsvežiji kolektiv teškaša iz redova house i techno DJ-eva, koji nastupa u specijalnom i nestandardnom back2back2back sastavu od 2010. godine. Kao zasebni izvođači, ovi muzičari su prošli miks-pultove najvećih svetskih klubova i festivala, dok su nastupi kao Better Lost Than Stupid retki, ekskluzivni i redefinišu pojam DJ seta, posebno zbog koketiranja sa ‘live’ nastupom.

JAYMO & ANDY GEORGEOd svog upoznavanja 2008. Jaymo i Andy George ne samo da su pokrenuli jednu od najatraktivnijih britanskih muzičkih etiketa, izdavačku kuću Moda, već su organizovali žurke širom planete, nastupali uživo na BBC Radio 1, lansirali Moda Black etiketu, producirali cover CD za Mixmag i obezbedili dve najbitnije rezidenture na svetu: We Love… Space na Ibici i londonski Fabric. Pored izdavanja proverenih izvođača kao što su Maxxi Soundsystem i Eats Everything, Jaymo i Andy George su otkrili i povorku nadolazećih mladih talenata poput Hot Since 82, Mia Dora i Disclosure.

WAZE & ODDYSEYNakon što su se zbližili uz hamburgere krajem 2011. godine, Waze i Oddysey su za samo 12 meseci prešli put od anonimnog Soundcloud profila do najuzbudljivijih elektronskih izvođača. Na tom putu su izdali više sjajno kritički prihvaćenih singlova, remiksovali izvođače kao što su Disclosure i T.E.E.D., nastupali na svim kontinentima i postali regularan gost u emisijama Pete Tonga, Annie Mac, Skreama i Benge.

ULAZNICE

EXIT: 5.990 din

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 6.990 din

Studenti i srednjoškolci:

EXIT: 5.490 din

EXIT Avantura (EXIT+Sea Dance): 5.990din

Avatar photo

Autor: Igor