Najjači petak u Mintu do sada!

 

Pred nama je najjači petak u Mintu do sada!!! Ovog petka nam u goste dolazi jedan od kraljeva Underground Techno scene, senior medju klupskim DJ-evima i producentima, dugogodišnji borac za širenje Techno kulture, Miloš Vujović. Njegov savršeni pandan biće mladi i šarmantni gost iz Crne Gore Dino Rastoder!!!

Milos Vujovic je Dj i producent iz Pančeva. Iza njega je dugi niz od 15 godina iskustva u svim sferama koje obuhvataju Techno muziku. Techno je njegova najveća strast, a svoje veštine voli da primenjuje i na žanrove kao što su Tech-house, Deep, Break beat..
Pored rezidenture u svim klubovima u svom rodnom gradu, MIloš je po gradovima, festivalima i klubovima širom Srbije: Beograd (Akademija, Mamolo, KPGT, Underground, X-Lagoom, KPGT, KC Grad…); Novi Sad (EXIT Festival), Vršac, Smederevo, Kragujevac, Niš. Gostovao je i u Hrvatskoj, Holandiji, Makedoniji
Pored Dj-inga, Miloš je, počevši od 2006. godine, radio i kao organizator mnogih uspešnih promo žurki EXIT festivala, da bi 2014. godine sa prijateljima pokrenuo All Stars Alliance Pančevo, poznatiju kao ASAP.
Sarađivao je sa mnogim svetki poznatim DJ imenima ( Cristian Varela///Pornographic Recordings, Jay Lumen///Baroque Records, Luigi Madonna///Drumcode, Mladen Tomić///Night Light Records, Markantonio///Analytic Trail…); kao i sa svim srpskim underground DJ-evima.
Ponosan je član Tauten izdavačke kuće, pored koje je izdavao i za Sabotage Records i Atonal Records.

https://www.mixcloud.com/milosvujovic/
https://soundcloud.com/milosvujovic
https://www.facebook.com/djmilosvujovic/

Dino Rastoder je mladi DJ iz Bara. Još od najmlađih dana gajio je ljubav prema masivnom Techno zvuku. 2012. počinje ozbiljnije da pristupa muzici i već 2013. započinje svoju karijeru, puštajući muziku na privatnim žurkama, da bi 2014. zajedno sa svojim prijateljima Mladenom Banovic (Mtech), Stevanon Horvat (Ankti), Strahinjom Djorjdevic (Technose), Dino počeo da organizuje niz privatnih i Underground žurki, koje su se ubrzo priključile Uderground pokretu i proširile po svim gradovima Crne Gore.
Već početkom 2016. godine, Dino gostuje u klubu Maximus (MNE) sa Dariom Soranom ( Napulj, Italija), nakon čega slede internacionalna gostovanja i saradnja sa klubovima (Holandija, Hrvatska, Bosna..)
U Hagu je iste godine sa nekolicinom lokalnih DJ-eva osnovao DVRGNT organizaciju koja je započela serijal žurki u klubu Magistrat.
Dino je zahvaljujuci svojoj velikoj ambiciji, u svojoj vrlo kratkoj ali uzbudljivoj karijeri, do sada radio sa mnogim domaćim i svetski poznatim DJevima a neki od njih su : Marika Rossa, Dax J, Jonasom Koppom i mnogi drugi.
Dino R. premijerno nastupa u Mintu ovog petka!!

https://www.mixcloud.com/dinorastoder/
https://soundcloud.com/diawolobar
https://www.facebook.com/dinoRtechno/

300 DIN ULAZ, CENA GARDEROBE URAČUNATA U CENU ULAZNICE!!!

PROMOTIVNE CENE RAKIJE I KOKTELA!!!

VIDIMO SE!!!

Avatar photo

Autor: Igor