Sjajni Drndy trećeg januara gostuje na Obscure žurci u Sokobanji!

 

Obscure u samom prevodu te reči znači nešto misteriozno, nepoznato i mračno, kao i sam koncept njihovih žurki. Oni nastoji ka tome da vrate stari vajb davnih Berlinskih underground žurki.

Za sada se mogu pohvaliti sa dve žurke, jednim after partijem i sve su prošle izvanredno. Oni kao zajednica predstavljaju i dalje novi pokret koji ima cilj polako napredovanje i skupljanje muzičkih istomišljenika koji će pokrenuti rejv scenu na jugu Srbije i istovremeno stvarati jednu jaku porodicu.

Njihove žurke karakteriše dobar zvuk, prijatna atmosfera, ozbiljna muzika i mračan prostor. Obscure ekipa sa ponosom predstavlja četvrtu po redu žurku – ”Obscure Delight w/ D.R.N.D.Y”.  

Vladimir Drndarević, poznatiji pod pseudonimom ”D.R.N.D.Y”, dolazi iz Niša i definitivno je ime koje ove godine ostavlja snažan utisak bilo to u produkciji ili na svojim nastupima. Iza sebe ima brojna izdanja koja su postigla vrlo impresivna mesta na Beatport Chart-ovim, kao sto su njegove trake podrzane od strane velikih svetskih imena poput Maceo Plex-a, Adam Beyer-a, Sam Paganini-ja, Hawtina i mnogih drugih. Setovi su mu prožeti fuzijom zvukova izmedju izvornog Detroit stila, pa sve do današnjeg modernog ritmičkog melodičnog tehna i svega onog što se desilo u evoluciji tehno muzike od 90tih, pa do dan danas. Nastupao je širom Evrope i delio scenu sa velikanima tehno scene.

Pored Vladimira, warm up će raditi lokalni DJ – Nenad Stanisavljević aka ”Vrabac”, koji je poznat po svom uvodu u pakleno veče kombinacijom deep i tech house-a. Za kraj će nastupiti Mihajlo Mitić poznatiji kao ”Baka”. On ce završiti jos jedno Obscure veče svojim prepoznatljivim melodičnim odabirom techno i tech house traka.

Obscure ekipa porucuje: ”Sometimes.. the most darkest places.. have the most love. Come and become Obscure.” 

Zvaničan event možete posetiti klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor