Najveće prolećno Topljenje ovog petka na Beogradskom Sajmu!

Poznati nemački didžej i producent i jedan od najznačajnijih predstavnika house i techno zvuka – Butch, stiže nam na najveće prolećno Topljenje zajedno sa legendarnim nemačkim oldschool live dvojcem Der Dritte Raum 20. aprila u Beograd u Hali 8 Beogradskog sajma!

Domaću podršku činiće majstori svog zanata Dee i Goya koji će vas istopiti seksi gruvom.

Butch se smatra jednim od najvećih imena na nemačkoj sceni, sa preko stotinu nastupa godišnje na najpoznatijim svetskim festivalima i klubovima. Njegove produkcije nalaze se u katalozima poznatih etiketa kao što su Desolat, Cocoon, Rekids, Sei Es Drum, Bouq records, Visionquest i Hot Creations, a magazine Groove ga je nekoliko puta proglasio za producenta godine.

Producent Andrias Krüger i live kopilot Ralf Uhrlandt stoje iza projekta Der Dritte Raum / „Treća soba“. Ovaj nemački live oldschool dvojac započeo je svoju karijeru još davne 1994. godine potpisujući za Sven Väthov label Hearthouse. Napravili su par himni u elektronskoj muzici „Hale Bopp“, „Polarstern“, „Swing Bopp“ koje se i dan danas remiksuju od strane najpoznatijih svetskih imena. Decembra prošle godine izdali su „25 Years D3R Album“ koji sadrži sve njihove klasike.

Topljenje će i ovog puta zagarantovano pružiti nezaboravan provod publici uz specijalne audio-vizuelne efekte i kvalitetan zvuk!

U prodaji su karte po ceni od 1190 rsd za regularne / 1690 za VIP dostupne na svim biletarnicama Eventim Serbia, GIGS TIX i DD Tickets ili putem linka ► http://bit.ly/2BHFY44

Avatar photo

Autor: Igor