NAJVRELIJI SILVERSTAR FESTIVAL DO SADA!

Treći po redu Silverstar festival biće održan od 19. do 21. jula u Aqua clubu Copacabana koji se nalazi u okviru Silver Lake Resorta, nedaleko od Velikog Gradišta. Organizator poznatog Silverstar Festivala, koji se već tradicionalno održava na Srebrnom jezeru, i za ovu godinu najavljuje brojna iznenađenja, a sudeći po odličnom line up-u, gde bi kao headline-ere izdvojili Vladu Ašanina koji nam dolazi iz Španije, pored domaćih velikana poput Peppe-a, i Pooki-a koji će imati LIVE performance sa domaćom divom Bojanom Stamenov, vrhunski provod na najboljoj clubbing žurki u regionu  je svakako zagarantovan. Svaki festivalski dan biće obojen jasnom temom i brojnim dnevnim sadržajima medju kojima su i dnevne žurke u Aqva parku, a pored vrhunskog zvuka festival će, u večernjim satima, ponuditi nezaboravan vizuelno-scenski performans, dok na radost brojnih ljubitelja Silverstara, kao okosnicu festivala priredićemo i žurku na brodu.

– I ove godine, na najboljem letnjem eventu u ovom delu Srbije očekujemo više hiljada posetilaca. Temeljna organizacija, timski rad i maksimalna posvećenost svakom detalju, glavni su razlozi za naš napredak i jačanje u ovoj oblasti. Organizacija festivala utemeljena je na jasnom planu i programu. Na ovom projektu radi desetine stručnjaka koji su apsolutno posvećeni cilju da ovogodišnji festival bude još bolji od predhodnog. Mnogi iz sveta šou biznisa prepoznali su kvalitet Silverstar Festivala, te ovaj projekat polako ali sigurno dobija i nacionalnu podršku kakvu imaju „EXIT“ i „Guča“. – poručio je uz osmeh Bojan Zdravković, direktor festivala.

Podsećamo da je prvi festivala, održan u avgustu 2011. godine, okupio jedanaest DJ-eva iz zemlje i inostranstva. Najveću pažnju publike i brojnih medija privukao je svetski poznat, mađarski dvojac, “STEREO PALMA”. O „najboljoj letnjoj žurci“ pisale su sve dnevne novine. Već sledećeg leta, na opšte oduševljenje posetilaca, festival je svoje trajanje produžio na tri dana i definitivno zauzeo zasluženu poziciju.

Održavanje Silverstar Festivala postala je svakako tradicija Srebrnog Jezera i Velikog Gradišta, dok su nam u realizaciji festivala kao i proteklih godina pomažu Opština Veliko Gradište, Turistička organizacija uz saradnju sa mnogobrojnim brendovima.

Avatar photo

Autor: Igor