POZITIVNE VIBRACIJE SA EXIT REGGAE BINE

Positive Vibration Stage, jedan od omiljenih mesta gde je uvek zagarantovana sjajna i opuštena atmosfera, na veliku radost publike, menja koncept. Naime, ove godine pod sloganom EXIT R:Evolucija, akcenat stavljamo i na promociju domaćih kvalitetnih bendova,  sa više od 40 domaćih i stranih izvođača, LIVE bendova, Sound System-a, DJ-eva i MC-eva.

Bez sumnje, nezaobilazni Reggae stage, famozni “meeting point”, parče festivala koje odiše besprekornim osećajem mira i slobode, ove godine predstavlja sjajna domaća i strana imena, kao što su: Smoke ‘n’ soul, Hornsman Coyote & Balkan Music Box Riddim, Darka & Balkan Music Box Riddim, Aman Zaman, Mašta Bašta, Dečija Radost, Rab L Khali.

Na Positive vibration bini očekuju nas i sjajni DJ-evi i MC-evi kao što su Deadley Hunta, Chay Nelle, Ana Perišić, Ras Rueben, Sarah Eliza, Tico, Jah Bones, Mac Floss, Supper Natty, Wenti Wadada i Soul Vibes.

Među Sound System izvođačima, uživaćemo u nastupima Irie Revolution, Dada Selectah, Superstar Selecta, Jah Messenjah, Ras Milenko, Martinees, Shashaman, Baga Sound, Wack Wacko, Fyahman.

Petodnevne ulaznice za Exit biće dostupne po promotivnoj ceni od 5.990 dinara sve do 1. jula do ponoći. Nakon ovog perioda, od 2. jula, cena ulaznice će iznositi 6.990 dinara i moći će da se kupi do 9. jula do ponoći. Od 10.jula cena ulaznice za sve dane iznosiće 11.990 din.

Trenutna promotivna cena jednodnevnih ulaznica od 2.490 dinara trajaće do 1. jula, do ponoći, a već od 2. jula cena za jedan dan na festivalu iznosiće 2.990 dinara. Tokom trajanja festivala, cene jednodnevnih ulaznica će biti skuplje, tako da je promotivni period prodaje idealna prilika za sve one kojima je EXIT najlepši letnji period da dođu  do svoje ulaznice na najlakši način.

Akcija za studente i srednjoškolce koji još uvek mogu da kupe paket ulaznica za 5 dana festivala po ceni od 5.490 dinaratrajaće do 1. jula do ponoći!

Zagrevanje za Exit se nastavlja! Ovog vikenda, 14. i 15. juna očekuju nas lude žurke u Subotici (Burn Road to Exit) u autokampu Palić i u Smederevu, na tvrđavi. U Subotici 14. juna, nastupaju Terry Francis, Lale, Ascaloon, Chrono, Kibs i DFNDR, dok će nas u Smederevu 15. juna, zabaviti Alexandar Kowalski, Marko Milosavljević, Speedy, Marko Nikolić & Vedran B2B, Tonbe. Ulaznice za obe žurke će biti čep od bilo koje Burn ambalaže.

U naredne 2 nedelje, EXIT će objaviti sve bine na festivalu, tako da pratite i osluškujte, među njima se krije baš ono što čekate!

Sve dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu EXIT festivala www.exitfest.org

 

Avatar photo

Autor: Igor