Nastavlja se Retro Trance serijal u klubu Tjub: Micky Noise (ex Wizzy Noise), Freaked Frequency & Prosper

U vremenu kada su na underground elektronskoj sceni dominantni house i techno događaji, ljubitelji trance muzike imaju retku priliku da uživo čuju svoje favorite, a ovo je jedna od njih – Retro Trance se vraća u Tjub!

Nakon prethodne dve, potpuno rasprodate žurke iz serijala Retro Trance na kojima su nastupili DJ Shanti Matkin i Joti Sidhu, na veliki broj zahteva publike, klub „The Tube“ imaće čast da u petak 21. marta ugosti Micky Noise-a, jednog od dva člana legendarnog dvojca Wizzy Noise iz Grčke. S obzirom da se radi o Retro Trance klupskom serijalu, Micky Noise ce predstaviti selekciju najvećih hitova dua Wizzy Noise iz perioda od 1998 – 2009. godine, ali i trekove iz novijeg opusa. Suvišno je govoriti da je ovaj DJ nastupao na gotovo svim kontintentima na najvecim trance festivalima.

Kao podrška, nastupiće Freaked Frequency, domaći projekat nadaleko poznat u svetu po svojim energičnim „live“ nastupima, a koji iza sebe ima zavidnu diskografiju. Ovom prilikom, on će ekskluzivno predstaviti i numere svog novog projekta Molok. Za DJ pultom će se naći i DJ Nikola Prosper, čovek koji je među prvima predstavio Srbiju na svetskoj trance sceni pocetkom 2000-ih, a čije su melodične trake ostale urezane u istoriji trance-a. Ovo je jedna od retkih prilika da se čuje Prosper, s obzirom da je pre 7 godina prestao sa javnim nastupima. 

Drugim rečima, po uzoru na prethodne dve Retro Trance žurke i po line up-u koji očekuje publiku 21. marta, ovo je je trance parti koji će se pamtiti. Ne dozvolite da vam drugi prepričavaju! Karte se mogu kupiti na vratima po ceni od 500 RSD.

U subotu 22. marta u Tjubu gostuje još jedan klupski serijal koji će doslovno „zapaliti“ densflor. U pitanju je R’n’B i hip-hop spektakl Vatra, koji okuplja desetine domaćih DJeva iz najrazličitijih žanrova ujedinjenih pod krovom rap-a, r’n’b-ja i hip-hop-a. Ovog puta muziku će vrteti Iron, Necone, 50Grass, Inspektor i byp_ a ulaz na Vatru je slobodan.

 

Avatar photo

Autor: Igor