Nastić zagrejao, a Lio zapalio masu u Spensu!

 

U petak, 22. aprila je u novosadskom Spensu održana još jedna žurka za pamćenje – pred oko hiljadu Novosađana nastupili su Carlo Lio, kanadska techno atrakcija i Marko Nastić, veteran srpske elektronske scene. Ova žurka organizovana je kao još jedna u nizu u serijalu warm up događaja za Raveolution 2016, koji će se desiti u julu u Beogradu.

Žurka je počela setom Kid Kimija, a nastavila odličnim setom Marka Nastića, koji je u svom prepoznatljivom stilu “vrteo ploče” i zagrevao masu za ono što će uslediti – pravi techno spektakl. Lio je izašao na scenu oko pola 3 i doveo masu do usijanja energičnim techno setom koji je trajao do ranih jutarnjih sati, kada ga je na bini odmenio Klaus, mlada nada srpske klupske scene. Više ne treba ni napominjati da je muzika bila propraćena odličnim scenskim efektima koji su postali zaštitni znak Raveolution žurki, koje svim posetiocima pružaju pun audio-vizuelni ugođaj i spektakl za sva čula.

Ovo je bio drugi u nizu warm up događaja za julski Raveolution, koji planira da okupi nekoliko hiljada rejvera na Beogradskom sajmu. Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine po izboru klabera, što nije čudno s obzirom na to da je ugostio jednog od najtraženijih DJ-eva današnjice Mladena Solomuna, koji je domaćoj publici priredio provod za pamćenje i prepričavanje. Ako je sudeći po žurkama zagrevanja, na kojima su do sada nastupala imena poput Art Departmenta i Carla Lia, beogradska publika u julu može očekivati još jednu ogromnu žurku za pamćenje koju će prirediti neko poznato ime svetske DJ scene.

Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak.

Prošlogodišnji Raveolution proglašen je za najbolju žurku 2015. godine ne samo zbog odličnog seta Mladena Solomuna i fantastične zvučne i scenske postavke, već najviše zbog odlične atmosfere koju su napravili gradski ljubitelji kvalitetnih žurki.

 

Avatar photo

Autor: Igor