No Sleep vikend razbudio 3.000 fanova u klubu Drugstore!

 

Preko 3.000 ljudi proteklog je vikenda ostajalo je budno do ranih jutarnjih časova u klubu Drugstore na velikoj No Sleep Belgrade žurki!

Bila je to promocija kultne bine Exit festivala No Sleep Novi Sad i velika proslava 20. rođendana čuvenog domaćeg brenda Guarana. Listu izvođača na dve bine predvodili su nemački tehno heroj Rødhåd i francuski elektro doajen The Hacker! Njima je podršku u krcatom klubu Drugstore, koji je otvorio svoje pune kapacitete u petak i subotu, pružila i ovdašnja scena koju su u popularnoj “tehno katedrali” predstavljali Filip Xavi, Tijana T, Boža Podunavac, Regen AKA Miloš Pavlović, Noise Destruction, Vladimir Aćić, Kristijan Molnar, 33.10.3402, Monosaccharide, akioki, Klaus, kӣr, Dead Ravers Society, SMT#nG, Subsided i Nemanja Krstić.

Specijalna produkcija, rađena samo za ovu žurku, prikazala je kombinaciju projekcija, LED ekrana, svetlosnih instalacija i scenografije koju je pratio prvoklasni zvučni sistem pažljivo namešten po akustičnim svodovima beogradskog techno hrama! Očekivano, upravo su setovi hedlajnera bili najbolje ocenjeni, ali su publiku oduševili i neki novi asovi domaće scene kao što su Nemanja Krstić i Monosaccharide, te već provereni i lični favoriti popularnog Rødhåda, Tijana T i Filip Xavi. Kultni status na ovdašnoj sceni opravdao je  i Boža Podunavac kojem je pripala čast da posle The Hackera, zatvore glavnu binu u klubu Drugstore, nakon čega se žurka premestila u mali klub uz set našeg producenta koji živi i radi u Berlinu, Miloša Pavlovića, čiji je set, poput onih koje radi u kultnom klubu Tresor, zaokružio dugi besani vikend u nedelju ujutro.

Sledeće No Sleep žurke, kao deo evropske turneje zagrevanja pred veliko finale na ovogodišnjoj No Sleep Novi Sad bini na Exitu, održaće se u drugoj polovini maja u dve velike evropske metrolole, u dva kultna evropska kluba. Više informacija uskoro.

No Sleep Novi Sad bina na EXIT dovodi vodeće evropske klubove!

Ovogodišnji koncept No Sleep Novi Sad bine predstaviće četiri istaknuta kluba iz vodećih gradova Evrope uz podršku Guarane. Prve večeri, u četvrtak 7. jula, svoj program predstaviće, po mnogima, jedan od najlepših evropskih klubova sa trodecenijskom istorijom, Nitsa iz Barcelone, čuvena i po organizaciji festivala Primavera Sound!

U petak, 8. jula, 25 godina beskompromisnog rada predstaviće planetarno čuvena tehno institucija izBerlina, legendarni klub i uticajna izdavačka kuća, bez je nemoguće napisati punu istoriju elektronske muzike -Tresor! Klub koji poslednjih par godina privlači najviše pažnje na evropskoj elektronskoj sceni, Concrete izPariza, uz tim koji organizuje i sve popularniji Weather Festival, predstaviće svoje rezidente na #NSNS bini u subotu 9. jula. Završnica u nedelju 10. jula pripašće našem istaknutom klubu Drugstore iz Beograda, koji će, pored saradnje sa Exitom na razvoju No Sleep Novi Sad bine, ugostiti vodeći klub u Beču – Grelle Forelle.

 

Avatar photo

Autor: Igor