NE PROPUSTITE DANAS INDONEŽANSKU PIJACU I BALI WONDERLAND SPEKTAKL!

 

Još par sati nas deli od egzotičnog spektakla! U saradnji sa Ambasadom Republike Indonezije 26. avgusta u okviru Kalemegdan Summer Festivala održaće se „Indonežanska pijaca“ i „Bali Wonderland“ na Beogradskoj tvrđavi u rovu kod Vojnog muzeja. Ova manifestacija osmišljena je da posetiocima predstavi kulturu Indonezije i pruži im mogućnost da osete duh ove egzotične zemlje u samom srcu Beograda.

Prvi deo manifestacije je besplatno kulturno dešavanje pod nazivom ˝Indonežanska Pijaca˝ na kome će biti predstavljena kultura ove tropske države i koje će se održati od 19:00 do 22:00h. Moći ćete da vidite spektakularan nastup plesne grupe iz Indonezije – Krida Budaya koja će se predstaviti publici u dva nastupa tradicionalnim balinežanskim plesom. Pored njih, nastupiće i zvezda sa naših prostora, kantautorka i live looping umetnica Tamara Ristić KEZZ prepoznatljiva po jedinstvenoj kombinaciji izvornog i modernog, prirodnog i elektronskog zvuka i jakoj emociji. U toku programa moći ćete da uživate u raznim kornerima za sve generacije koji će vam dočarati i približiti kulturu Indonezije.

Podsećamo vas da pronađete korner kompanije „Qatar Airways“ koja će najsrećnijim posetiocima pokloniti 2×1 avionsku kartu za Bali. Fotografisanje će biti od 19-20:30h i putem izvlačenja papirića na samom dešavanju biće proglašeni dobitnici od strane Ambasadora Republike Indonezije.Nakon toga sledi novo poglavlje Serbia Wonderland Open Air bajke pod imenom “Bali Wonderland” od 23:00h u rovu ispod Vojnog muzeja gde ćemo imati priliku po prvi put u Srbiji da slušamo svetski poznatog DJ-a DYRO-a!

Dyro je poznat po svom unikatnom zvuku i po saradnji sa velikanima EDM scene kao što su Tiesto, Hardwell, Dannic i mnogi drugi. Uz njega, slušaćemo fenomenalnu domaću ekipu koja svojim zvukom osvaja svet: Pessto, Bone N Skin, Zap Me Strobe, Erick Kasell i Ikerya Project.

Organizatori obećavaju audio i vizuelni spektakl na svetskom nivou koji će nas sve očarati i uvesti u predivnu bajku u kojoj ćemo uživati u raznovrsnim žanrovima u toku cele večeri.

Ulaznice za nastup DYRO-a se mogu nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima i DD Tickets-a po ceni od 1090 rsd za regularne ulaznice uz koje važi AKCIJA 3+1 FREE, a 1600 rsd za VIP ulaznice, dok će na samom ulazu na žurku cena ulaznica ostati ista, ali akcija više neće važiti.

Više informacija o Bali Wonderlandu možete pronaći na eventu:
https://www.facebook.com/events/264068157401030/?ref=br_rs

Više informacija o Indonežanskoj Pijaci možete pronaći na eventu:
https://www.facebook.com/events/146053352625110/?ref=br_rs

 

Avatar photo

Autor: Igor