Ne propustite “Share The Emotion” žurku 8. Decembra u klubu Share

 

U samom centru grada novi klub Share (Čumićeva 3), 8. decembra, započinje serijal žurki “Share The Emotion”, gde ćete moći da čujete najkvalitetniji zvuk i doživite nezaboravan provod uz neke od naših najboljih dj-eva. 

Ovog petka Klub Share vam dovodi Mene-a, Tijanu Kabić, Neutron-a i Igora Orlovčića. Takođe, celokupan dogadjaj će biti sniman i moći ce uživo da se gleda na socijalnim mrežama.

Producent i DJ sa bazom u Beogradu, Mene, jedan je od pokretača novog talasa klupskog zvuka u Srbiji. Dosegao je dubine uticajnih etiketa svojom mešavinom hausa, hip hopa i džeza. Meneova muzika je odzvanjala zidinama Exitove Dance Arene i Lovefest Fire bine, kao i na njegovim zapaženim nastupima po Evropi.

Tijana Kabić, Kada je postala rezident DJ somborske organizacije Touch Radio krajem 2010, vojvođanska clubbing scena dobija novo muzičko ime traženo u celoj Srbiji, a i šire! Njeni nastupi su praćeni neverovatnim energijom i harizmom koje poseduje. To se oseti i u muzici koju pušta, kao i u komunikaciji sa publikom. Njen stil je deep, tech, minimal, groovy, jakih bas linija i ženske melodike. 

Neutron, Vlasnik etikete, diplomirani inženjer zvuka, producent i DJ, Bojan Musulin iz Beograda već je skoro 10 godina aktivni igrač na underground klupskoj sceni!

Osnivač je i vlasnik etikete WAXX TRAX, koja uskoro puni 4 godine, a za sebe kaže da podjednako voli house i techno, što se u njegovom stilu miksanja i produkcije vrlo jasno čuje. 

Sve ostale informacije možete naći na Facebook stranici kluba Share.

Avatar photo

Autor: Igor