Nebs Jack na kompilaciji Ruback-ovog label-a Errorr iz Brazila!

 Nebs Jack na kompilaciji Ruback-ovog label-a Errorr iz Brazila!

Banjalučki DJ i producent Nebs Jack izdaće kolaboracioni singl na brazilskom label-u Errorr u okviru kompilacije “Wrong Tracks vol 1”.

Reč je o prvoj pažljivo sklopljenoj kompilaciji izdavačke kuće koje su osnovali braća Ruback, poznati po negovanju visokokvalitetne audio  produkcije, melodično-energičnog stila i plesnog groove-a, što sama selekcija izvođača za pomenutu kompilaciju itekako potvrđuje. Naime, neki od izvođača koji potpisuju izdanja na “Wrong Tracks vol 1” su zvezde najuzbudljivije izdavačke kuće u svetu elektronske muzike, label-a Afterlife, kao što su:  The Element, Alfa Romero, Ruback, Enai, Mila Journey i drugi.

“I Understand Perfectly” nastala je u saradnji sa španskim artistom, članom čuvene Zamna porodice Wurz-om i predstavlja stalni progres Nebs-a na svetskoj muzičkoj elektronskoj sceni, a predstojeće najave novih izdanja za label Errorr to nepobitno i potvrđuju.

Istančan groove, prekriven elegantnom bass linijom u jedinstvenom i prepoznatljivom vajbu još jedna je od produkcijskih uspešnica uz koju dance floor izgleda bolje i još privlačnije. “I Understand Perfectly” čini se u potpunosti govori ono što nam Nebs Jack sa ovim izdanjem i poručuje, da itekako dobro razume, perfektno.

Avatar photo

Autor: Igor