Rasprodat prvi kontingent ulaznica za Exitov Unity84 Festival, samo 3 sata nakon početka prodaje!

 Rasprodat prvi kontingent ulaznica za Exitov Unity84 Festival, samo 3 sata nakon početka prodaje!

EXIT Promo

Organizacija EXIT, zajedno sa Garden of Dreams, krajem prethodne nedelje je najavila najnoviji dodatak svojoj festivalskoj porodici – Unity84 Festival, a neka od najavljenih imena su Hot Since 82, Lee Burridge, Lanna i After Affair kao i brojna domaća DJ podrška. Ovim festivalom biće proslavljen jedan veliki jubilej, 40 godina od održavanja Zimskih Olimpijskih Igara, događaja koji je bio značajan za ceo Balkan, a prva količina ulaznica rasprodata je za nešto manje od 3 sata!

Unity84 Festival biće postavljen 2. i 3. marta. Preko dana zabava zagrevanja biće održana na olimpijskoj planini Bjelašnici. Tu će, kao sjajna lokalna DJ podrška, nastupiti Adnoir, Andrej Jelić, Calkins, Coem, Davor B, Eela, Fedja Knajdl, Jasa, Machado i Nemesia.

U subotu, 2. marta centralni događaj u Domu Mladih predvode svetske zvezde elektronske muzike Hot Since 82 i Lee BurridgeKao jedan od simbola zajedništva nastupiće i vodeći sarajevski dvojac After Affair, vunderkind srpske i regionalne scene Lanna, kao i brojni DJ-evi iz Sarajeva, Banja Luke i Mostara.

Nakon ove velike žurke,sutradan, 3. marta, publiku očekuje i afterparti na Bjelašnici, a lokacija i program samog aftera biće naknadno objavljeni.

Vreme je za veliko okupljanje uz koje će započeti tradicija večne ljubavi, mira i jedinstva i, kroz Unity84 Festival, biti odata počast ovom velikom jubileju!

Ulaznice za Unity84 Festival možete kupiti na sajtu festivala, zatim na svim Gigs Tix prodajnim mestima online po ceni od 1.800 RSD

Avatar photo

Autor: Igor