Nećete spavati ni ovog leta!

 Nećete spavati ni ovog leta!

Novo, dvanaesto izdanje Freshwave festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se predstojećeg leta, od 1. do 3. avgusta!

Prošlogodišnje izdanje Freshwave-a otvorilo je novo poglavlje u istoriji festivala u kojoj nas, iz godine u godinu, kroz tri festivalska dana vode neka od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih imena. Predstavljene su i nove festivalske bine i zone, što je povećalo broj izvođača na festivalu, zbog čega će prošlogodišnje izdanje ostati upamćeno kao jedno od najmasovnijih do sada

Iako je iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima,  dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svetskih zvezda!

Freshwave će i predstojećeg leta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za mnogobrojne umetnike, čiji rad nije direktno u vezi sa muzikom, da se predstave javnosti i publici festivala. Na taj način nastavićemo da ispunjavamo našu ulogu u društvu kao važne spone između artista, scene i javnosti. 

Predstojećeg leta, od 1. do 3. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo i najuzbudljivije izdanje festivala do sada! Nastavljajući konstantan rast festivala, Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda i ovog leta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje. 

Prvi talas izvođača koji će nastupiti na Freshwave festivalu 2024. objavljujemo uskoro, a uskoro donosimo informacije i o prvom talasu festivalskih ulaznica, koje će najvernijim fanovima festivala, biti dostupne po najpovoljnijim cenama.

Nećete spavati ni ovog leta!

Spremite se za novi Fresh Wave jer nećete spavati ni ovog leta!

Avatar photo

Autor: Igor