Neću kući u Tjubu ovog vikenda!

 

Prvi dan vikenda u “hramu beogradskog klabinga”, petak 18.03. otvoriće mladi portugalski DJ i producent Lewis Fautzi. Ovaj momak iz Barcelosa je svoj meteorski uspeh u svetu techno muzike započeo 2013. godine i to izdanjem za Soniculture label.


Već naredne godine izdao je svoj prvi album i to ni manje ni više nego za legendarni label Soma. Do 2015. godine već je izdao svoj drugi album, a počeo je da izdaje i za Pole Group, label iza kojeg stoji Oscar Mulero. Za Somu je izdao još jedan album pod nazivom “Space Exploration” koji mu je definitivno utvrdio mesto na međunarodnoj svetskoj sceni, iako je tek u ranim dvadesetim godinama a svetskoj techno javnosti poznat tek oko tri godine. Domaću podršku će raditi i više nego dobro poznata imena domaće scene Boža Podunavac i Speedy. Ulaz će koštati 500 RSD a karte se mogu kupiti na ulazu u klub na veče žurke.


U subotu 19.03. nas očekuje pravi pravi techno spektakl u “veselom podrumu u Siminoj”, klubu The Tube. Naime, ekipa koja organizuje jedan od eventova koji vrtoglavom brzinom postaje sve popularniji na domaćoj underground sceni, serijal after žurki pod nazivom Neću Kući, organizuje prvi “maratonski” NEĆU KUĆI rejv u Tjubu. Sa početkom u subotu od 23:00 pa narednih 11 (a možda i više) sati, tj sve do 10:00 narednog jutra, specijalno za najtvrđe i najvernije beogradske klabere muziku će vrteti 10 imena domaće i internacionalne techno scene. Među njima će se naći po redu Neutron, Danijel Čehranov, German Brigante, španski DJ i producent koji je do sada izdavao za imena među kojima su get Physical, Dirtybird, Monaberry, Saved i mnoge druge; nakon njega na redu su Vuk Smiljanić, Kid Kimi a zatim još jedan stranac i to Detlef, jedno od imena u usponu svetske scene, koji je do sada sarađivao sa teškašima među kojima su Marco Carola, Matthias Tanzmann, Yousef, Hot Since 82, Jamie Jones i drugi; a za one najupornije koji nemaju nameru da idu kući pre nego što se upali svetlo u klubu muziku će do kraja žurke puštati Zwein, beogradski duo koji čine Nemanja Tankosić i Nenad Jovanović, zatim Nemanja Vanović i na kraju John Belk. Naglašavamo da će happy hour za najvernije rejvere biti od 5 do 7 ujutru, kada ćete po ceni jednog dobiti dva pica.

Cena karte će biti 500 RSD, karte se mogu kupiti na veče žurke na ulazu u klub, a pošto očekujemo gužvu apelujemo na sve naše goste da dođu što ranije i tako obezbede sebi sigurno mesto na najmaratonskijem rejvu u Beogradu poslednjih godina. Vidimo se!

 

Avatar photo

Autor: Igor