Ulaznice za nastup Nicole Moudaber u Magacinu Depo po novoj ceni od četvrtka

 

Gotovo da ne postoji klaber koji ne zna da tehno lepotica Nicole Moudaber gostuje u beogradskom Magacinu Depo 26. marta, kada će premijerno predstaviti svoj “In the mood” party format zajedno sa Marinom Canalom.

Ono što klaberi ne znaju jeste da će do ovog četvrtka 17. marta moći da kupe ulaznicu za ovu žurku po aktuelnoj ceni od od 900 dinara za regularnu, odnosno 1500 dinara za VIP kartu, nakon čega će ulaznice poskupeti.

Ovo će za Nicole biti prva poseta Beogradu, a deo seta biće posvećen i njenom najnovijem studijskom EP izdanju „Silent Sigh“. Domaća podrška dolazi u sastavu Lea Dobričič & Teo Trunk, a ulaznice za ovaj tehno spektakl se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstix-a po ceni od 900 dinara za regularne, odnosno 1500 dinara za VIP karte. Organizatori apeluju na sve zainteresovane koji još uvek nisu nabavili svoju ulaznicu da to učine do ovog četvrtka, 17. marta, jer će nakon toga karte poskupeti. Podsećamo – Nicole je rođena i odrasla u Nigeriji, gde su muzički na nju najviše uticali tribal ritmovi izvođača Fela Kuti-ja, pa tako u njenoj produkciji i dan danas dominiraju prepozatljivi bubnjevi. Danas, Nicole organizuje “MoodRAW” žurke i vlasnica je izdavačke kuće “Mood Records” za koju su izdavali Carl Cox, Stacey Pullen, Joel Mull, Carlo Lio i mnogi drugi.

Još jedna beogradska žurka izdvaja se ovog proleća, a u pitanju je naravno dolazak John Digweeda u Hangar kod Luke beograd 8. aprila. Johnu će u našoj prestonici društvo praviti čuveni Guy J, kog smo nedavno imali priliku da slušamo u Beogradu. Osim ove dvojice velikana, u Hangaru će iste večeri nastupiti dve domaće DJ zvezde – Marko Nastić i Bokee. Aktuelna cena ulaznice za ovaj događaj iznosi 1000 dinara, a karte se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima i Gigstixa. U prodaji su i VIP ulaznice po ceni od 1.500 dinara.

 

Avatar photo

Autor: Igor