Nema mobilnih telefona na plesnom podijumu! Najbolji klub na svetu uveo je nova pravila za dve rezidencije!

 Nema mobilnih telefona na plesnom podijumu! Najbolji klub na svetu uveo je nova pravila za dve rezidencije!

Klubovi širom sveta se bore protiv mobilnih telefona na podijumu za igru.

Nakon što su prošlog meseca iz najboljeg kluba na svetu – Hï Ibize objavili zabranu korištenja mobilnog telefona na podijumu za igru tokom boravka Damiana Lazarusa, sada se nova direktiva proširila i na rezidenciju Jamesa Hypea i Meduze, sa kojima najčuveniji letnji DJ pult ove sezone deli i vunderkind domaće elektronske scene, mlada Lanna.

Popularni britanski DJ odluku o zabrani mobilnih telefona u svojoj rezidenciji na Ibizi i objasnio na društvenim mrežama. “Tokom proteklih nekoliko godina bio sam na nekoliko događaja na kojima su bili mobilni zabranjeni i atmosfera je bila jednostavno drugačija. Smatram da to tako treba biti u određenim okolnostimaobjašnjava James Hype i zaključuje “Na primer, The Club Room podijum u Hï Ibizi je intiman i mračan. ”Ne postoje veliki ekrani ili vizuelni sadržaji, niti bilo šta što je vredno snimiti. Zato vas molim,da ne koristite svoje mobilne telefone na podijumu za igru!

Možete pogledati klikom ovde.

Podsećanja radi, Damijan Lazarus je, govoreći o svojoj ovogodišnjoj rezidenciji na Ibici, objasnio zabranu mobilnih telefona na podijumima za igru. „Subotom u našem hramu pravimo jedinstvenu sesiju na kojoj možemo da uživamo u čarima slobode i muzike. Želimo da svi posetioci udovolje svojim osećanjima i zaborave na svoje mobilne telefone.”

Možete pogledati klikom ovde.

U poslednje vreme sve više klupskih večeri, letnjih rezidencija i samih klubova celog sveta na razne načine pokušava smanjiti korištenje mobilnih telefona na plesnom podijumu. Tako su već oni zabranjeni u brojnim berlinskim i londonskim klubovima.

Još 2018. godine odradjena anketa na žurkama koje je pokazala da preko 70 odsto njih ne voli da vidi mobilne telefone na podijumu za igru.

IZVOR:Klubskascena.hr

Avatar photo

Autor: Igor