NOVI ALBUM JEFFA MILLSA, ‘THE EYEWITNESS’, ISTRAŽIVAĆE TEME TRAUME I MENTALNIH BOLESTI!

 NOVI ALBUM JEFFA MILLSA, ‘THE EYEWITNESS’, ISTRAŽIVAĆE TEME TRAUME I MENTALNIH BOLESTI!

Techno inovator najavio je projekat novim singlom ‘Those Who Worked Against Us (Vendetta Mix)

Jeff Mills je podelio detalje o svom novom albumu ‘The Eyewitness’, koji treba da izadje 5. jula za Axis Records. Inovator Detroit Techna najavio je album novim singlom ‘Those Who Worked Against Us (Vendetta Mix)’.

Ceo album posvećen je mentalnom zdravlju, traumama i zaštiti nečije psihe, odnosno, kako je objasnio “album je stvoren da ukaže na to kako zaštititi naše mentalno zdravlje.” Mills takođe kaže da se projekat bavi “traumama i efektom šoka – ostataka surove stvarnosti toliko uticajne da oblikuje način na koji zamišljate i kalkulišete svoju poziciju u odnosu na sve i svakoga oko vas. Razvija se nova vrsta psihološkog radijusa”, objašnjava Mills i nastavlja: “Granice su ojačane. Odnosi su uvučeni. Oštećeni kratki sistem lebdi bez cilja.Ranjivi na i za sve što liči na valjan razlog. Istina o činjenicama postala je satirični monolog, mrtvi izrazi koji nemaju kritički aranžman. Svi znamo nekoga ko je bio ili će biti.”

Objavljena pesma započinje sa synth solom inspirisanim Jimijem Hendrixom i odražava istu poruku kao i album, delujući kao “poziv na buđenje ili alarm koji bi mogao učiniti da preispitamo sebe, naš svet i put koji idemo u budućnosti”.

Poslušajte ‘Those Who Worked Against Us (Vendetta Mix)u nastavku.

IZVOR: Mixmagadria.hr

Avatar photo

Autor: Igor