Sve je spremno za Piknik avanturu!

 Sve je spremno za Piknik avanturu!

Sve je spremno za još jedno celodnevno izdanje Freshwave Piknika!

Piknik avantura zaokupiće pažnju svih posetilaca ključnog promotivnog događaja kojim će se najaviti 12. izdanje Freshwave festivala, koji će se od 1. do 3. avgusta održati na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Dok na Freshwave kroz fazu 1 potvrđenih izvođača stižu neka od najvećih i napoželjnijih muzičkih imena iz zemlje i sveta poput: 999999999, Adana Twins, Who See, Tsunami Flo, Z++, Hiljson Mandela, Grše, Vojko V. Coeus, Drunken Kong, Horacio Cruz, Lag, Tsuyoshi Suzuki i drugi, Freshwave Piknik rezervisan je za nastupe izvođača: Jan Frost, Machado, Stefan Ivanković, Ivan Z, Luka Čikić Mladen Tomić, Nikola Vemic, Nebs Jack i zvezda ovogodišnjeg Piknika William Djoko!

U subotu 22. juna u Vrbas Kampu u Banjaluci Piknik avantura počinje već u jutarnjim satima, a posetiocima nudi jedinstveno iskustvo od raftinga na Vrbasu, Red Bull igara na vodi i sjajne nagrade za takmičare (PS5, VIP ulaznice, rafting na Vrbasu) pa do open DJ pulta pod supervizorstvom Atomic DJ akademije koju vodi rezident DJ festivala Mladen Tomić.

Društveno odgovorna komponenta je naš mali doprinos i sigurnosti u saobraćaju s obzirom da preporučujemo dolazak i odlazak sa Piknika uz kompaniju Patrol taxi koji su odlučili da odobre popust na svaku vožnju do kampa Vrbas i u drugom smeru za sve posetioce ukazujući na to da nikako za volan ne smemo pod uticajem alkohola i da Piknik avantura nikako nije avantura tog tipa!

Ulaz na Piknik je slobodan do 18 časova, a nakon toga naplaćivaće se po ceni od 10KM.

PROMO TICKETS NOTE: Freshwave Festival PROMO trodnevne ulaznice dostupne su po ceni od 75KM, odnosno po 120KM za Early Bird VIP trodnevne ulaznice. Ulaznice su dostupne putem ticket servisa Kupikartu.ba.

Avatar photo

Autor: Igor