Neponovljiva elektronska avantura Green Love predvodi Parfait!

 Neponovljiva elektronska avantura Green Love predvodi Parfait!

Pred sam kraj oktobra, ljubitelji elektronske muzike ponovo će do ranih jutarnjih časova đuskati na Green Love festivalu. U petak, 28. oktobra, u već dobro poznatom centru za kulturu, Hali 2 Novosadskog sajma nastupiće dugoočekivana Parfait, Vladimir Aćić, Synsane i Vien.

Na veliko oduševljenje publike, tog 28. oktobra u Novi Sad stiže Naïla Guiguet poznatija kao Parfait. Rođena Parižanka, čaroliju elektronske muzike krenula je da upija sa samo 18 godina i kako kaže, to je za nju bilo svojevrsno muzičko i društveno otkriće. U malom pariskom klubu prvi put je osetila toliku slobodu i ljubav među ljudima, te se odmah „navukla“. Kaže da ju je kod tehna privukla ekstremna preciznost te smatra da je ovaj muzički žanr jedan od najbogatijih i najraznovrsnijih i daje bezbroj mogućnosti za igru. Obožava kada vidi prepun plesni podijum i ljude koji uživaju na njemu. Na njen stil ali i život, uticali su Daft Punk, Aphex Twin, Kill the DJ, a smatra da je njena muzika duhovita i melodična, puna različitih stilova.Voli da prati svoju intuiciju i trenutnu energiju, te se ne sputava na nastupima. Kaže da je srećna što može da živi od onoga što voli i što može svakog vikenda da upoznaje strastvene i uzbudljive ljude.

Uz nju, to veče nastupiće i jedan od najcenjenijih srpskih di-džejeva Vladimir Aćić. On vešto balansira između zvuka, selekcije, „vajba“ i momenta. Publika ga prepoznaje po eksplozivnim i energičnim setovim koji su ga oblikovali u važnu figuru tehno scene regiona. Do uspona u njegovoj karijeri došlo je nakon nastupa na festivalu EXIT 2003. godine kada je njegov set proglašen za najbolji te godine, ostavljajući iza sebe legende Džefa Milsa i Pita Tonga. Vladimirov zvuk postao je sinonim za moderni oblik energičnog, gotovo abrazivnog tehna sa širokim spektrom melodija. Do sada je objavio više od 100 izdanja na muzičkim etiketama, a reputacija talentovanog producenta mu je dala priliku da radi sa svetski priznatim izvođačima kao što su Carl Cox,  RodHad, Richie Hawtin, Laurent Garnier, Dubfire, Dave Clark, Adam Bayer, John Digweed i drugi.

Uz njih će nastupiti i poznati novosadski di-džej Synsane, kao i VIEN.

Ne propustite još jedan nezaboravni Green Love festival. Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima.

Avatar photo

Autor: Igor