NI KIŠA NAM NE MOŽE NIŠTA – GUY J PREMEŠTEN U DRUGSTORE OVE SUBOTE!

 

Loše vreme nikada nije moglo da pokvari dobro raspoloženje, pa tako neće ni ovog vikenda – dugo najavljivani i željno iščekivani PLAY spektakl, sa fenomenalnim hedlajnerima Guy J-em i Jeremy Olander-om premešta se sa Beogradskog Sajma u Drugstore.

Zbog najavljene kiše organizatori su odlučili da žurku prebace u kultni beogradski party prostor i pruže publici jedinstven audio-vizuelni ugođaj. Ulaznice se još uvek mogu kupiti po ceni od 1190 RSD na svim prodajnim mestima Eventim-a, Gigstix-a, WinWin Shop-ovima širom zemlje, kao i putem sajta www.ddtickets.rs.

Da podsetimo – na poslednju PLAY open ove sezone stižu nam najveće ime progressive-a Guy J i popularni Jeremy Olander. Domaću podršku ovim sjajnim momcima pružiće Bažalac i Račić, Last 95 i Zwein. Vidimo se u Drugstore-u 23. septembra!

PLAY je novi, univerzalni koncept žurki namenjen svim ljubiteljima raznih žanrova elektronske muzike, kojima je imperativ kvalitetan zvuk, dobra atmosfera i virtuoznost za DJ pultom. Ovaj novi party brend će u Srbiju dovesti mnoga imena elektronske scene čiji je zajednički imenitelj pre svega kvalitet, bilo da su u pitanju velika mainstream imena ili underground artisti koji nastupaju pred odabranom publikom. PLAY je osmišljen tako da okupi ljubitelje klupske muzike raznih žanrova – od beskompromisnog tehna, preko tech-house-a, deep house-a do nešto mekših zvukova, koji uživaju u besprekornim setovima i krcatim žurkama na kojima se potpuno opušteno ostaje i uživa do zore.

Poput pritiskanja play dugmeta na muzičkim plejerima, ove žurke će učiniti da se “isključite” iz realnog vremena i prostora i prepustite samo magičnom svetu zavodljivih ritmova, neonskih svetala i dobrog vajba koji vas nosi. PLAY concept je prvi put predstavila Deborah de Luca u februaru ove godine, a niz su nastavili Jay Lumen i Oxia.

Možete nas pratiti na Facebooku, gde ćemo svakodnevno objavljivati najnovije informacije o PLAY žurkama.

Avatar photo

Autor: Igor