Nikola Vemić i Dušan Predojević ove subote u Pančevu!

 

Prva žurka u 2017. godini grupe zaljubljenika u elektronsku muziku „All Stars Alliance Pančevo”, održaće se ove subote, 14. januara. U dvorani „Apolo”, lokalnog Doma omladine, te večeri će se predstaviti Dušan Predojević Doo i Nikola Vemić, članovi kolektiva „Beyond House”.

Bojan Ristović poznatiji kao Boca Vasionski, otvoriće veče svojevrsnom kombinacijom različitih muzičkih stilova. S idejom da izađe iz klišea puštanja jednog muzičkog žanra on će inkorporirati brojne žanrove i stilove muzike u dvosatni DJ set. Pijanista od ranog detinjstva i inženjer zvuka po struci, biće savršen izbor za poletanje u veče prepuno raznovrsnog zvuka.

Od ponoći, Nikola Vemić i Dušan Predojević Doo, gosti ASAP-a, preuzeće kormilo. Članovi organizacije „Beyond House” – česti za dekovima što underground žurki, što velikih festivala – delom će se predstaviti sa ploča, vraćajući se muzičkim korenima u svom prepoznatljivom detroit house maniru.

Nakon dočeka Nove godine u „podzemlju Beograda” uz gostovanje holandskog DJ-ja Interstellar Funk, okrenuće se Pančevu i pred odabranom publikom pokazati kako kvalitetan muzički izbor može napraviti dobru žurku.

Veče će zatvoriti b2b DJ-jeva muzičkog kolektiva i serijala žurki „VHS Sex Tapes”. Tom prilikom oni će se prilagoditi velikom prostoru dvorane „Apolo” i lokalnoj publici predstaviti selekciju najbolje muzike po njihovom mišljenju. Nastao tokom 2011. kao kućna žurka, „VHS Sex Tapes” je sve poznatiji brend koji uspeva da ostvari intimnu atmosferu u svakom prostoru.

Za vizuelni ugođaj publike januarskog ASAP-a pobrinuće se jedan od ASAP VJ-jeva Žarko Dakić poznatiji kao VJ Ж.

„All Stars Alliance Pančevo” postoji od 2014. godine, i okuplja Pančevce i Pančevke na različite načine uključene u svet elektronske muzike. DJ-jing, vizuali, dizajn, marketing i menadžment događaja, samo su neke od oblasti kojima se bavi ova svestrana ekipa. Od ove klupske sezone, ASAP je za svoje događaje počeo da bukira neka od najznačajnijih imena domaće scene elektronske muzike, a uspešnu saradnju sa pančevačkim Domom omladine nastavlja i u 2017. godini.

Prva žurka ASAP ekipe u 2017. godini, nastoji da prevaziđe žanrovske podele i pokaže da nije bitno koji se žanr „pušta”, već kakvu energiju proizvodi muzika.

Karte za ASAP 14. januara moći će da se kupe na ulazu u „Apolo” po simboličnoj ceni od 200 dinara pre i 300 dinara nakon ponoći. Više informacija može se pronaći na zvaničnom „Fejsbuk” događaju.

https://www.facebook.com/events/1141611045958038/

 

Avatar photo

Autor: Igor