Trio Better Lost Than Stupid krajem februara na LET’S MIX IT Festivalu!

Beograd postaje prava klabing metropola, a novo formirani LET’S MIX IT koncept ne prestaje da nas iznenadjuje svojim bukiranim imenima, posle već najavljenih Henry Saiz-a koji će izvesti live act, Francesce Lombardo, Apollonie, Mano Le Tougha, Varhata, Sonje Moonear, Io Mulen-a i mnogih drugih, sada nam je upravo i potvrdjeno da na LET’S MIX IT krajem februara stiže i trio fantastiko BETTER LOST THAN STUPID!

Ovaj sjajni trio čine tri vrunska DJ-a i to Martin Buttrich, Matthias Tanzmann i Davide Squillace koji su 2010. godine odlučili da udruže i napravi trio pod nazivom BETTER LOST THAN STUPID koji je bio pun pogodak, jer od tog momenta ne prestaju da gostuju širom sveta po najboljim klubovima, eventovima i festivalima i prenose sjajnu energiju publici gde god da puštaju.

Mi smo se i sami u to uverili pre tri godine na EXIT FESTIVALU kada su nas svojih setom rasplesali do samog kraja. Pogledajte klip koji smo zabeležili to jutro i sve će vam biti jasno kako momci voze.

Nemac Matthias Tanzman jedan od članova ovog sjajnog tria je svoju karijeru počeo da gradi još sredinom devedesetih godina kada je u svom rodnom gradnu Lajpcigu počeo da oduševljava publiku svojim setovima koji bukvalno zrače energijom i vajbom. Sada kada je na sceni već preko dvadeset godina iza sebe ima svoj jako poznati lejbl Moon Harbour” za koji izdaju mnogo poznati producenti, 2008. godine je izdao i svoj prvi album pod nazivom Restless”, uradio je i mnoge remikse za zvezde kao što su Booka Shade, Moby and Josh Wink, takodje je radio mikseve za Fabric 2012.godine, Circo Loco 2011.godine i mnoge druge.

SPREMITE SE ZA LET’S MIX IT!

Sve informacije u vezi line up-a, cene karata ovog sjajnog festivala možete pronaći klikom ovde.

Avatar photo

Autor: Igor