“Noise Destruction” posle šest godina u Beogradu, “The Tube” radi i maju

Novosadski DJ duo “Noise destruction”, koji spada u začetnike elektronske scene u Srbiji, nastupiće u petak (19.04) u klubu “The Tube”.  Autori neprolaznog hita “Laki je malo nervozan”  u Beograd dolaze posle posle punih šest godina pauze i zato obećavaju nesvakidašnju žurku. Dan kasnije je  “Livin la vida loca party” uz akciju besplatnih koktela za dame.
Sastav “Noise Destruction” formiran je 1992. godine, kad je naša DJ scena još bila u nastajanju, a čine ga Fakir i Z.  Široj javnosti su svakako najpoznatiji po legendarnom hitu koji sadrži niz citata iz čuvenih domaćih filmova “Laki je malo nervozan”. Ipak, ovaj dvojac je organizavao i prvi pravi veliki rejv događaj u Srbiji – kultnu “Techno Therapy” žurku 1994. godine u Novom Sadu. Da fakir i Z znaju da naprave naprave atraktivan šou dokazali su i  na “originalu” i na rimejku ovog događaja koji se lani odigrao Novom Sadu, kada su uz spektakulrano varničenje i scenografiju isekli “peglicu” na bini.

– Pošto smo poslednji put u Beogradu nastupali 2007. godine  sa “Chemical Brothers” u “Areni”, odlučili smo da napravimo nesvakidašni nastup. Ovog puta neće biti “peglica” u pitanju, ali da biste saznali o čemu se radi moraćete da dođete da vidite sami – zagonetni su malo Fakir i Z.

Dan kasnije je “Livin la vida loca party”, na kome će nastupiti stari znalac DJ Aćim, Oysha i dvojac “Zwein” u sastavu Nemanja Tanoksić i Nenad Jovanović. Već po tradiciji tom prilikom se nastavlja akcija bespltanih koktela za dame od 23.00 do 00.30 sati. Ulaz na obe večeri je slobodan. Narednog vikenda dolazi Marcel Dettmann, jedan od rezidenata berlinskog kluba “Berghain”, nezvanične prestonice DJ underground kulture, a klub “The Tube” će raditi i maju. Već početkom meseca nas očekuje Old school & New School weekend (3. i 11. maj), na kome će nastupiti čak 15 DJ-eva. Predstavnici stare škole biće Boža Podunavac, Lale Happy People, Deki Milićević, Vlada Eye i Mark Wee, a dok će se nova lica predstaviti sa pet back 2 back nastupa i to – Danijel Chehranov VS Nenad Jovanović, Kid Kimi VS John Jogurt, Vuk Smiljanic VS Nexie, Lea Dobričić VS Kristina Lalić i Lazy Bug VS Gabriel Grant.

Avatar photo

Autor: Igor