Nova godina u klubu FETISH Nacht Klubu

Zbog ljubitelja prave klupske zabave, klub Fetish je otišao korak dalje! U najočekivanijoj noći godine, za doček 2014. godine, u klubu Fetish nastupiće velika trance zvezda, JOTi SiDHU!

JOTi SiDHU  aka PSYCHAOS, čovek koji već više od 20 godina hara elektronskom scenom, koji je podigao elektronsku muziku na viši nivo, prvi uvodeći termin PSY na psytrance scenu i danas jedan od najtraženijih trance producenata u Evropi, na najbolji način će uvesti posetioce novosadskog kluba Fetish u 2014. godinu!
Za one koji ne žele da propuste najbolji klupski doček nove godine i ne prepuštaju stvar slučaju, promotivna cena ulaznice je 800 dinara!

Broj promotivnih ulaznica je ograničen, a oni koji se ipak u poslednjem momentu odluče za nezaboravnu noć uz JOTi SiDHU-a, moći će da kupe ulaznice na ulazu u klub po ceni od 1000 dinara do ponoći, a posle ponoći, dakle 2014. godine, cena ulaznice biće 1200 dinara.
Promo ulaznice se mogu i rezervisati putem slanja poruke u inbox facebook profila kluba – Fetish Nacht Klub!

Za ludu novogodišnju noć možete se zagrejati uz niz žurki na kojima će gostovati DJ-evi koje su odabrali momci iz organizacije Respect DJs, a koje nećete želeti da propustite!

U sredu, 25. decembra, đuskajte uz muziku Marka Milosavljevića, Vladimira Palika i specijalnog gosta! Ulaz u klub se ne naplaćuje do ponoći, dok će ulaznica posle ponoći koštati 300 dinara.

U četvrtak, 26. decembra ne propustite nastup Dejana Milićevića, Mr Beer Belly-ja i specijalnog gosta! Ulaz je besplatan do ponoći, dok će posle ponoći cena ulaznice iznositi 300 dinara.

U petak, 27. decembra, klub Fetish vam predstavlja DANCE EVOLUTION NO.1! Vikend pred Novu godinu obeležiće Sonic Entity live, Stole, Mozza i Dapeace! Do ponoći ulaz će se naplaćivati 200 dinara, a posle ponoći 400 dinara.

Dobro se zagrejte za Novu godinu i ne propustite najluđi provod u klubu Fetish!

Avatar photo

Autor: Igor