Veliki NOVOGODIŠNJI MARATON u Plastiku i Mintu

Novogodišnji praznici su uvek idealna prilika da se odmorite, opustite, ali i vrhunski provedete s prijateljima tokom slobodnih dana… Kako ste navikli godinama unazad da Plastic ostaje korak ispred ostalih klubova kada je u pitanju program po ukusu raznih klabera, ove sezone Novu godinu nećemo slaviti samo dan ili dva – slavićemo je tokom 11 DANA NOVOGODIŠNJEG MARATONA!

Od 25. decembra do 04. januara svakodnevno ćemo vam nuditi posebne zimske žurke uz sve rezident DJ-eve i mnogobrojne goste, baš onako kako su ljubitelji klabinga i navikli od nas. Biće tu za svakoga ponešto – Snow Drama, Gift Factory, Heaven, Hell, Sparkling Night i još mnogo tema koje će vas zaintrigirati i učiniti vaše praznično klupsko iskustvo odista drugačijim. Raspored žurki ovde možete pogledati na flajeru, dok ćemo iz dana u dan svaku zabavu najavljivati zasebno.

Za one kojima ni to nije dosta, imajte na umu da je jedino bolje od prazničnog raspoloženja u klubu – praznično raspoloženje u dva kluba! Naravno, tokom udarnih prazničnih večeri i Mint će vam otvoriti svoja vrata uz sve resident DJeve I mnogobrojne goste – budite spremni da ne idete kući pre zore!

U prazničnom duhu, naš poklon vama je besplatan ulaz u klub svako veče sem Nove godine i reprize, tokom kojih smo takođe obezbedili pristojne cene i posebne pogodnosti za sve goste koji rezervišu stolove. Tokom novogodišnje večeri, karta za ulazak u klub koštaće 1.700 dinara i obezbeđuje vam dva pića i besplatnu garderobu do ponoći. Za detalje o kupovini karata, kao i rezervaciji stolova, nazovite 064/640-3956

Dobro se naspavajte, naradite i pripremite – očekuje vas 11 nezaboravnih dana s nama!

Avatar photo

Autor: Igor